Stiri

Cum funcţionează aplicaţia Google Găseşte-mi dispozitivul / Find my device?

Cum funcţionează aplicaţia Google Găseşte-mi dispozitivul  Find my device
[Sursa foto: Facebook ]
Dacă v-aţi pierdut telefonul, îl puteţi recupera cu aplicaţia Google Găseşte-mi dispozitivul / Find my device. Iată cât de simplu este de utilizat!

Aplicaţia Google Găseşte-mi dispozitivul/ Find my device este foarte de ajutor, în cazul în care v-aţi pierdut telefonul sau tableta cu un sistem de operare Android. Prin această aplicaţie, puteți să găsiți dispozitivul, să îl blocați sau să ștergeți datele de pe acesta. 

Asiguraţi-vă că dispozitivul dumneavoastră Android poate să fie găsit

 Nu se ştie niciodată cum vă loveşte ghinionul, aşa că trebuie să vă asiguraţi că telefonul sau tableta Android pot fi găsite, în caz că le rătăciţi.

Pentru a găsi, bloca sau șterge un dispozitiv Android, acesta trebuie să fie pornit, să fie conectat la un Cont Google, să fie conectat la date mobile sau la Wi-Fi, să fie vizibil pe Google Play, să aibă activată locația şi să aibă activată aplicația Găsește-mi dispozitivul. Doar dacă aceste condiţii sunt îndeplinite, aveţi şanse să vă găsiţi telefonul prin aplicaţia Find my device.

Cum funcţionează aplicaţia Google Găseşte-mi dispozitivul  Find my device

Cum găsiţi sau blocaţi un dispozitiv Android şi cum ştergeţi datele cu aplicaţia Find my device- Găseşte-mi dispozitivul 

1. Accesați android.com/find și conectați-vă la Contul Google. Dacă aveți mai multe telefoane, dați clic pe telefonul pierdut, în partea de sus a ecranului. Dacă telefonul pierdut are mai multe profiluri de utilizator, conectați-vă cu un Cont Google din profilul principal. 

2. Telefonul pierdut primește o notificare.

3. Pe hartă, veți primi informații cu locația aproximativă a telefonului. Dacă telefonul nu poate fi găsit, se va afișa ultima locație cunoscută, dacă este disponibilă. 

4. Alegeți ce doriți să faceți. Dacă este nevoie, dați clic mai întâi pe Activați blocarea și ștergerea. 

- Redați sunetul: apelează telefonul la volum maxim timp de 5 minute, chiar dacă este setat pe silențios sau pe vibrații.

- Dispozitiv securizat: blochează telefonul cu codul PIN, cu modelul sau cu parola. Dacă nu aveți o blocare, puteți seta una. Pentru a ajuta pe cineva să vă returneze telefonul, puteți adăuga un mesaj sau un număr de telefon pe ecranul de blocare.

- Ștergeți dispozitivul: șterge definitiv toate datele de pe telefon (dar este posibil să nu șteargă cardurile SD). După ce ștergeți datele, aplicația Găsește-mi dispozitivul nu va mai funcționa pe telefon. Important: dacă vă găsiți telefonul după ștergerea datelor, probabil veți avea nevoie de parola Contului Google pentru a-l folosi din nou.

Citeste si: Cum poți verifica în 2022 dacă ai RCA și rovinieta valide