Stiri

Cum au reacţionat Snoop Dogg, Michelle Pfeiffer şi Ice Cube după decesul lui Coolio

Cum au reacţionat Snoop Dogg, Michelle Pfeiffer şi Ice Cube după decesul lui Coolio
[Sursa foto: Facebook ]
Vedete precum Snoop Dogg, Ice Cube sau Michelle Pfeiffer i-au adus un omagiu rapper-ului Coolio.

Lumea muzicii este şocată, după decesul rapper-ului Coolio, la doar 59 de ani. Foşti colegi de breaslă, precum Snoop Dogg, Ice Cube sau Vanilla Ice i-au adus un omagiu celui care a devenit cunoscut în toată lumea datorită piesei "Gangsta's Paradise". 

Citeste si: Coolio a murit. Rapperul cunoscut pentru Gangsta Paradise a murit la vârsta de 59 de ani

Michelle Pfeiffer, mesaj emoţionant, după decesul lui Coolio

Coolio, al cărui nume real este Artis Leon Ivey Jr, a câștigat un premiu Grammy pentru piesa "Gangsta's Paradise" din 1995, care a devenit coloana sonoră a filmului "Dangerous Minds". Pelicula a avut încasări de aproape 180 de milioane de dolari. Michelle Pfeifer, actriţa principală, a scris un mesaj emoţionant la aflarea veştii. 

Cum au reacţionat Snoop Dogg, Michelle Pfeiffer şi Ice Cube după decesul lui Coolio

"Am inima frântă la aflarea veștii trecerii în neființă a talentatului artist Coolio.

O viață sfârşită mult prea repede. După cum unii dintre voi probabil știți, am avut norocul să lucrez cu el la Dangerous Minds, în 1995. A câștigat un Grammy pentru cântecul său genial de pe coloana sonoră- acesta cred că a fost motivul pentru care filmul nostru a avut atât de mult succes. Îmi amintesc că a fost foarte amabil. 30 de ani mai târziu, încă mai am frisoane când aud cântecul. Dragoste și lumină familiei sale! Odihnește-te în putere, Artis Leon Ivey Jr!"
, a scris Pfeiffer.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Michelle Pfeiffer (@michellepfeifferofficial)

Mesaje de adio din partea lui Snoop Dogg şi Ice Cube

Snoop Dogg a reacţionat şi el în mediul online, după decesul fostului său coleg de breaslă. A făcut referire la piesa "Gangsta's Paradise", în timp ce a distribuit o fotografie cu el și Coolio pe platoul de filmare al videoclipului pentru Gangsta Walk, o piesă la care au colaborat în 2006. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by snoopdogg (@snoopdogg)

" Aceasta este o veste tristă. Am fost martor la ascensiunea acestui om spre vârful industriei", a scris şi Ice Cube, în timp ce Vanilla Ice a reacţionat şi el:" Sunt speriat, tocmai am auzit că bunul meu prieten Coolio a murit".

Coolio a decedat la vârsta de 59 de ani. Aflat în vizită la un prieten din Los Angeles, artistul a fost găsit inconștient pe podeaua băii din locuință. Nu este clară cauza decesului.