Stiri mondene

VIDEO: Snoop Dogg a lansat serialul animat pentru copii - "Doggyland"

Snoop Dogg a lansat
Snoop Dogg a lansat "Doggyland" [Sursa foto: Captură YouTube]
Rapperul Snoop Dogg a lansat "Doggyland", un serial animat 3 D pentru copii.

"Doggyland" este un serial animat 3D creat de Snoop Dogg, October London și Claude Brooks, producătorul executiv al "Hip Hop Harry". Producția este condusă de o distribuție de câini din desene animate — Bow Wizzle (cu vocea lui Snoop Dogg), Wags, Yap Yap, Chow Wow și Barks-A-Locks, și ajută la promovarea dezvoltării emoționale sociale, precum și dezvoltarea cognitivă la copiii preșcolari.

Snoop Dogg a lansat "Doggyland"
Snoop Dogg a lansat "Doggyland"[Sursa foto: Captură YouTube]

Personajele oferă o versiune hip-hop a unor cântecelor populare entru copii

Acoperind o gamă largă de subiecte captivante, cum ar fi literele, cifrele, culorile, animalele, obiceiurile bune, igiena, acceptarea altora și multe altele, fiecare câine din spectacol are o culoare și o formă diferită pentru a ajuta la promovarea diversității și incluziunii. Muzica este realizată de producători și cântăreți premiați, rezultând melodii de care toată familia se poate bucura, permițând părinților să participe la experiența de învățare a copilului lor. 

 

Citeste si: Snoop Dogg a lansat „Crip Ya Enthusiasm”- Versurile piesei aici

Personajele oferă o versiune hip-hop a unor cântecelor populare pentru copii precum "Wheels on the Bus" și "Head Shoulders Knees & Toes", promovând în același timp lecții importante cu alte melodii ca "Everyone Is Different" sau "Sharing Is Caring". 

Snoop Dogg a lansat "Doggyland"
Snoop Dogg a lansat "Doggyland"[Sursa foto: Captură YouTube]

" Ca tată, bunic și antrenor de fotbal pentru tineret, a fost întotdeauna important pentru mine să construiesc medii pozitive și educaționale pentru toți copiii. Am vrut să aducem emisiunea noastră pe YouTube și YouTube Kids, care oferă acces gratuit tuturor, astfel încât toți copiii să se poată bucura de ea", a declarat Snoop Dogg într-un comunicat de presă.

Citeste si: Benny blanco, BTS și Snoop Dogg au lansat piesa „Bad decisions”- VERSURI aici

Doggyland este disponibil atât pe YouTube Kids, cât și pe versiunea standard a YouTube. Canalul este cel mai recent efort prietenos pentru copii al unei celebrități care este cunoscută pentru că a înălțat tineretul Americii.

VIDEO: Doggyland

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Doggyland (@doggyland_kids)