Stiri mondene

Cum arată viața lui CRBL după plecarea din țară: „Am renăscut”

CRBL a plecat în Spania cu familia
Eduard Mihail Andreianu, cunoscut sub numele CRBL, a plecat în Spania cu familia sa și spune că nu regretă această decizie.

Artistul și-a închiriat o casă pe plajă, fetița lui se bucură din plin de viața pe care o duce acolo și este extrem de fericit că a decis să plece din țară.

„Fetele sunt foarte bine, Alessia merge la școală în continuare. A început un sistem de învățământ british în România și acum îl continuă. Pentru ea este o bucurie că face acea școală. V-am spus, suntem într-o vacanță prelungită. În 2021 ne vom apuca de niște proiecte foarte interesante", a povestit CRBL în cadrul unei emisiuni TV. 

CRBL se bucură din plin de viața din Spania, dar recunoaște că îi este dor de concerte

Artistul și-a luat inima în dinți și a decis să plece din țară alături de familie după ce a testat locul în care aveau să se mute.

CRBL a plecat în Spania cu familia

„Eu am testat locul, Regiunea Valencia. Am venit aici acum cinci ani, am stat vreo doi, am văzut. Am tot testat Spania şi am zis acum că e mai bine aici. Suntem într-o vacanţă prelungită. Aşa ne-am propus pentru anul acesta. Aici fac tot muzică, am scos nişte piese… Acum lucrez la un album”, a spus CRBL în cadrul unei emisiuni TV.

CRBL spune că se integrează în noua sa viață, însă recunoaște că duce dorul concertelor, dor p care îl resimt din ce în ce mai mulți artiști în această perioadă. 

„Ne integrăm ușor- ușor în comunitatea asta și pentru mine este o gură de aer, am renăscut. Mi-e dor un pic de acasă și de concerte foarte foarte mult. De aceea compun acum”, a mai spus CRBl pentru sursa citată.