Stiri mondene

Cum arată Selena Gomez fără niciun pic de machiaj? Iată postarea care a strâns 6 milioane de aprecieri

Cum arată Selena Gomez fără niciun pic de machiaj? Iată postarea care a strâns 6 milioane de aprecieri
Selena Gomez [Sursa foto: Instagram]
Selena Gomez nu încetează să își surprindă fanii din mediul online. Îndrăgita cântăreață a postat o fotografie fără niciun filtru și fără nici un pic de machiaj.

Selena Gomez este una dintre cele mai apreciate vedete din întreaga lume, iar fanii ei știu foarte bine că vedeta a militat mereu pentru naturalețea și iubirea de sine. După ce în ultima vreme a fost criticată din cauza schimbărilor de înfățișare pe care le-a suferit din cauza problemelor de sănătate, îndrăgita cântăreață le-a răspuns răutăcioșilor într-un mod inedit. Selena a posta o fotografie în mediul, fără niciun pic de machiaj, iar fanii au reacționat imediat. 

Cum arată Selena Gomez fără niciun pic de machiaj? Iată postarea care a strâns 6 milioane de aprecieri
Selena Gomez[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Selena Gomez a vrut să se sinucidă. Declarații tulburătoare, făcute în noul documentar al artistei: „Nu vreau să trăiesc”

Cum arată Selena Gomez fără niciun pic de machiaj? 

SelenaGomez a fost în lumina reflectoarelor de la o vârstă fragedă, iar pe măsură ce a crescut a lucrat și la imaginea sa.

După ce a făcut parte din familia Disney, vedeta a continuat în paralel cu muzica și cu actoria, ceea ce a ajutat-o să devină una dintre cele mai influente vedete. Cu o comunitate de peste 300 de milioane de urmăritori, cântăreața primește pe lângă sutele de complimente și mesaje de la cei care o critică pentru fluctuațiile ei de greutate. 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Selena Gomez (@selenagomez)

Toate aceste critici au adus-o în trecut în pragul disperării, dar acum a reușit în sfârșit să lase aceea perioadă în urmă și este pregătită șă le transmită și fanilor acest lucru. Acum, Selena Gomez este conștientă de capacitățile ei și se simte o femeie puternică. Vedeta se implică în multe campanii care au ca scop ajutorarea categoriilor vulnerabile și vrea să ofere încredere tuturor celor care simt că nu mai fac fața presiunilor sociale. 

În urmă cu câteva zile, Selena Gomez s-a afișat în mediul online fără nici un pic de machiaj, semn că se mândrește cu felul în care arată și nu are nevoie de niciun fel de filtru. Postarea a fost apreciată de peste 6 milioane de fani, iar complimentele nu au întârziat să apară. Mai mult chiar, vedeta vrea să tragă un semnal de alarmă pentru toți cei care o urmăresc și îi ascultă muzică. Prin această postare, artista le reamintește tuturor că și vedetele sunt oameni normali, iar perfecțiunea există doar cu ajutorul filtrelor. Selena nu susține frumusețea trucată, așa că a renunțat la a le mai folosi.