Stiri mondene

Acum înţelegem de unde a moştenit JLO frumuseţea! Fotografie emoţionantă cu artista şi mama ei de 75 de ani

Jennifer Lopez si mama sa
JLO s-a fotografiat cu mama ei, iar fanii au dat verdictul: cele două seamănă ca două picături de apă.

Jennifer Lopez reușește să se mențină într-o formă de invidiat la 51 de ani, dar se pare că nu doar alimentația și sportul sunt ingredientul cheie. Văzându-o pe mama sa, Guadalupe Rodriguez, ne putem da seama repede că artista are frumusețea în gene și că a moștenit-o de la mama ei. 

Jennifer Lopez

Jennifer Lopez s-a inspirat din sfaturile mamei sale pentru linia de produse cosmetice pe care o va lansa

Jennifer Lopez a postat pe rețelele de socializare o fotografie cu mama sa în vârstă de 75 de ani, iar fanii nu au putut să nu remarce asemănarea dintre cele două.

„Parcă ați fi gemene”/ „Acum înțeleg de unde ai moștenit frumusețea”, au fost câteva dintre comentariile fanilor.

Artista a mărturisit de-a lungul timpului că motivul pentru care a reușit să aibă un aspect fizic de invidiat este acela că a ținut cont de sfaturile de îngrijire a pielii pe care le-a primit de la mama sa. Tot aceste sfaturi au ajutat-o să pună bazele brand-ului care îi poartă numele. 

Jennifer Lopez

„Sfaturile de frumusețe ale mamei mele reprezintă fundația brand-ului JLo Beauty. În curând le voi împărtăși cu voi!”, a scris artista, care a mărturisit că produsele de îngrijirea pielii vor fi disponibile din prima zi a anului.

Artista se laudă cu faptul că nu a apelat niciodată la intervenții estetice. 

„Aveam 20 și ceva de ani și eram într-o relație cu un tip. El a mers la un dermatolog, și eu la un altul. Doctorul meu dermatolog mi-a dat un gel de curățare și o cremă cu protecție solară și mi-a spus: ‘Dacă le aplici de acum încolo, totul va fi bine’. Apoi am mers la celălalt dermatolog, împreună cu iubitul meu, și repet, aveam 20 și ceva de ani și nu folosisem vreodată botox. Și nu am făcut-o nici până în ziua de azi. Doctorul mi-a spus: ‘Știi că ai o mică linie aici? Ar trebui să începem să folosim botox’. Aveam 23 de ani, OK? Așa că i-am spus: ‘O să zic pas! ‘”, a povestit JLO.