Stiri mondene

Cum arată femeia perfectă în viziunea lui Mihai Bendeac?

Cum arată femeia perfectă în viziunea lui Mihai Bendeac?
Cum arată femeia perfectă în viziunea lui Mihai Bendeac? [Sursa foto: Instagram]
Mihai Bendeac a făcut dezvăluiri despre femeile din viața sa și despre cum arată femeia perfectă din viața sa.

Mihai Bendeac este unul dintre cei mai râvniţi burlaci de la noi din ţară şi cu toate că se bucură de un succes enorm la femei, actorul a spus, nu o dată, ci de mai multe ori că nu are de gând să-și întemeieze vreodată o familie. Ba mai mult decât atât, actorul a dezvăluit în cadrul unui podcast că nu este sigur că a iubit vreodată. 

Cum arată femeia perfectă în viziunea lui Mihai Bendeac?
Cum arată femeia perfectă în viziunea lui Mihai Bendeac?[Sursa foto: Captură YouTube]

Întrebat cum ar trebui să arate femeia ideală în viziunea sa, Mihai Bendeac a răspuns fără să stea prea mult timp pe gânduri: „Minionă, voluptoasă, brunetă, și cu o putere uriașă de empatie, să fie umană în general” 

Motivul pentru care Mihai Bendeac nu are o relație serioasă

Deja este cunoscut faptul că Mihai Bendeac a avut relații de-a lungul timpului, însă fără să se afișeze cu vreuna dintre femeile cu care el a fost.

Asta și pentru că actorului nu-i place să-i fie invadat spațiul personal. 

Mihai Bendeac a dezvăluit că cea mai lungă relație a sa a fost de un an și trei luni și a dezvăluit și motivul pentru care acesta nu poate avea o relație mai lungă. Ba mai mult decât atât, acesta a făcut și dezvăluiri intime din viața sa amoroasă. 

Cum arată femeia perfectă în viziunea lui Mihai Bendeac?
Cum arată femeia perfectă în viziunea lui Mihai Bendeac?[Sursa foto: Captură YouTube]

„Un an și am mai avut una de trei luni și una de o lună jumate, relații ca fiind asumate că sunt relații. La ce te referi tu, nu a fost o relație. Ultima dată când am avut o relație aveam 27 de ani. Mă îndrăgostesc teribil, consum în 12 ore 24 de ore, ce nu-ți poți imagina că ar putea cineva să consume în 24 de ore, după care, de aici nu poate fi decât în jos. Dar eu aș mai vrea alea 24 de ore. Aici e problema mea. Și mai am o problemă: de la 19 ani până acum, ochii mei nu au mai văzut prezervative. Dar cred că sunt steril. Mi s-a întâmplat doar de două ori să vină cineva să-mi spună „sunt însărcinată”, dar o dată s-a demonstrat că era o nebunie de 18 ani și noroc că am vorbit cu maică-sa. Iar a doua oară cineva care nu mi-a mai dat un semn vreo 4 luni de zile, după care mi-a dat o fotografie cu o ecografie și apoi o fotografie cu mâna ei și cu o perfuzie și mi-a zis: hai că ai noroc, am făcut avort spontan”, a declarat Mihai Bendeac.