Stiri mondene

Mihai Bendeac, declarații emoționante despre Andra : „Oamenii se vor raporta la Andra așa cum se raportează acum la Maria Tănase”

 Mihai Bendeac, declarații emoționante despre Andra : „Oamenii se vor raporta la Andra așa cum se raportează acum la Maria Tănase”
Mihai Bendeac, declarații emoționante despre Andra : „Oamenii se vor raporta la Andra așa cum se raportează acum la Maria Tănase” [Sursa foto: Captură YouTube]
Mihai Bendeac a făcut o serie de declarații cu adevărat emoționante despre Andra. Ce a declarat actorul despre Andra?!

Mihai Bendeac, actorul în vârstă de 38 de ani, a fost invitat în cadrul podcastului lui Cătălin Măruță. Actorul a vorbit deschis despre problemele sale cu depresia, despre persoanele din viața sa, despre momentul în care ar vrea să dispară despre acest pământ și multe alte subiecte. 

Cu toate că actorul a declarat în mod public că nu vrea să mai meargă la niciun podcast, cu toate acestea, s-a gândit mai bine și a decis că ar vrea să afle de ce este în stare prezentatorul tv, ce secrete ar putea scoate de la el. 

Mihai Bendeac, declarații emoționante despre Andra, Delia și Loredana

La un moment dat, în timpul podcastului, Mihai Bendeac a vorbit extrem de frumos despre Andra, însă nu uitat nici de prietena sa, Delia și nici de colega sa de trust, Loredana Groza. 

„Andra este o mare artistă a României și oamenii peste 40 de ani, 50 de ani sau chiar 100 de ani, se vor raporta la Andra așa cum se raportează acum la Maria Tănase.

Este una dintre cele mai mari artiste pe care le-a avut România vreodată. Și Delia intră în aceeași paradigmă. Cred că sunt în momentul de față trei artiste la care oamenii se vor raporta așa. A treia este Loredana”
, a declarat Mihai Bendeac.