Stiri

Cum ar putea arăta noile filme din seria Transformers

Cum ar putea arăta noile filme din seria Transformers
[Sursa foto: Facebook ]
Noile filme din seria Transformers ar putea arăta total diferit faţă de cum eram obişnuiţi.

 Seria Transformers se pregăteşte de o schimbare majoră. Iată cum ar putea noile filme a celebrei francize, care a produs până acum peste 4,8 miliarde de dolari.

Cum ar putea arăta noile filme ale francizei Transformers

 Seria Transformers a debutat în 2007 cu primul film, iar de atunci au mai fost produse alte cinci filme, toate cu un succes imens la public.

Cele şase producţii ale francizei Transformers au fost adevărate lovituri de box office, producând în total 4,84 miliarde de dolari. Anul viitor va fi lansat deja cel de-al şaptelea film al seriei, "Transformers: Rise of The Beasts", dar producătorii se gândesc deja dincolo de acest film.

 Producătorul celor şapte filme Transformers, Lorenzo di Bonaventura, îşi doreşte ca franciza să se unească într-o singură poveste cu seria "G.I. Joe", pe care o produce tot el. "Adevărul este că studioul a fost mereu împotriva acestui lucru. Fiecare conducere care a fost la Paramount s-a împotrivit să luăm cele două francize şi să le unim, dar cred că acest lucru este inevitabil. Steven Caple, care regizează în acest moment Transformers, este un mare fan al seriei G.I. Joe. a întrebat de ce nu unim cele două francize, iar toată lumea a răspuns că mai întâi să facă un film Transformers foarte bun şi după aceea mai vorbim. Poate că Steven va reuşi să le unească, având în vedere că iubeşte ambele serii atât de mult", a declarat Lorenzo di Bonaventura.

Cum ar putea arăta noile filme din seria Transformers

 Filmele G.I. Joe nu sunt atât de cunoscute precum cele din seria Transformers. Până acum au fost produse trei filme ale acestei francize, începând cu 2009. "Snake Eyes: G.I. Joe Origins" a avut premiera chiar anul acesta, pe 23 iulie. Până acum, cele trei filme din seria G.I. Joe au avut încasări 678 de milioane de dolari, cu un buget de 305 milioane.