Stiri

Culturistul care s-a căsătorit cu o păpușă s-a fotografiat cu un bărbat: „Rareori le deranjează”

Culturistul care s-a căsătorit cu o păpușă s-a fotografiat cu un bărbat: „Rareori le deranjează”
Yurii Tolochko  [Sursa foto: Instagram]
Culturistul Yurii Tolochko care a devenit viral după ce s-a căsătorit cu păpușa sa gonflabilă, surprinde din nou.

Yurii Tolochko a devenit cunoscut în toată lumea după ce s-a căsătorit cu păpușa sa gonflabilă, Margo. Între timp, culturistul și-a anunțat fanii din mediul online că a fost nevoit să divorțeze de Margo, dar l-a scurt timp a înlocuit-o cu o altă păpușă. Recent, sportivul a anunțat că deși se declară îndrăgostit de păpușile sale, spune că își mai permite din când în când să aibă o mică escapadă, acesta fiind, de fapt și motivul pentru care nu preferă relațiile cu o femeie reală. 

Citeste si: Un bărbat are o relație cu o păpușă și plănuiește să se căsătorească cu ea: „Nu știți cât de mult o iubesc”! Susține că are doi „copii” cu ea

Culturistul căsătorit cu o păpușă recunoaște că este infidel

Yurii Tolochko își ține la curent fanii din mediul online cu toată activitatea sa și nu de puține ori a împărtășit detalii din relațiile sale intime.

Recent, culturistul a postat pe contul său de Instagram o fotografie cu un bărbat, în dreptul căreia a scris că adoră că este genul de bărbat care are nevoie de libertate. 

Yurii Tolochko
Yurii Tolochko[Sursa foto: Instagram]

„Uneori înțeleg că sunt un bărbat foarte fericit, pentru că sunt căsătorită cu păpuși. Asta îmi oferă mai multă libertate. Rareori le deranjează dacă am deodată o mică dragoste cu altcineva”, a scris culturistul pe contul lui de Instagram alături de fotografia cu un alt bărbat. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Yuri Tolochko (@yurii_tolochko)

Imediat după postarea fotografiilor intime alături de un alt bărbat au curs comentariile la postarea sa. Unii l-au complimentat pentru curajul său și și-au exprimat dorința de a putea fi și ei așa, în vreme ce alții s-au mirat și l-au judecat pentru apariația sa. 

„Cred că această fază a vieții tale este uimitoare, îți doresc noroc să afli mai multe despre tine!”, „Si eu as vrea sa te sarut! Ești atât de frumos și sexy 🔥”, „Wowww, cine este acest om”, au fost câteva dintre comentariile internauților.