Stiri mondene

Cucu și-a schimbat declarația despre nominalizarea sa: „Am spus că am vorbit în camp, dar nu e așa...” Ce s-a întâmplat, de fapt?

Cucu și-a schimbat declarația despre nominalizarea sa: „Am spus că am vorbit în camp, dar nu e așa...”
Cucu a oferit primele declarații în direct după plecarea sa de la Survivor România și spune că nominalizarea sa a fost o strategie.

Cucu a fost eliminat aseară din echipa Faimoșilor de la Survivor România, iar astăzi a oferit primele declarații din experiența sa din junglă. Faimosul a vorbit și cu fanii din online imediat cum a avut acces la telefon, însă astăzi a simțit să facă o serie de dezvăluiri cu privire la nominalizarea sa

„Am văzut imaginile (n.red: din timpul consiliului de eliminare), o parte din mine o să rămână aici, cel puțin demonii mei pentru că nu eram prea bine psihic, dar experiența asta m-a ajutat să apreciez mai mult ce am acasă. Mă sună oameni din industrie, la oameni de la care nu mă așteptam, să mă felicite”, a spus Cucu la Teo Show. 

Nu a scăpat nici de hate-ul din online, artistul de la Noaptea Târziu explicând că oamenii de acasă au înțeles greșit anumite situații. 

Cucu și-a schimbat declarația despre nominalizarea sa: „Am spus că am vorbit în camp, dar nu e așa...”

„Îmi spun că sunt dualist și vreau să spun că nu a fost așa, am fost prieten cu toată lumea, mai puțin cu Sebastian și Raluca, sunt doi oameni cu care nu m-am înțeles foarte bine. Nu sunt foarte asumați și sper ca oamenii de acasă să vadă treaba asta, eu nu le vreau răul. Am plecat cu capul sus exact cum am intrat în competiție. Pe Sebastian îl înțeleg că e de atâta timp în Dominicaă, dar pe Raluca nu o înțeleg că s-a agățat de grupul celor trei”, a mai spus Cucu la Teo Show. 

Cucu de la Noaptea Târziu, declarație uimitoare după ce cu o seară în urmă spusese că s-a vorbit în camp despre nominalizarea sa 

Imediat cum a ieșit din competiția Survivor România, Cucu a făcut un live pe Instagram și le-a vorbit fanilor despre experiența sa la Survivor România. Printre altele, a spus și despre nominalizarea sa, declarând că se vorbise deja în camp ca el să fie nominalizat. Astăzi, însă, și-a schimbat declarația. 

Cucu și-a schimbat declarația despre nominalizarea sa: „Am spus că am vorbit în camp, dar nu e așa...”

„O să rămân prieten pe viață cu unii dintre ei: Culiță și Zanni. Nu port ranchiună pe el, am înțeles de ce m-a nominalizat. Eu am făcut un live și am zis că s-a discutat în camp să mă nominalizeze, dar de fapt nu a fost așa. Am vrut să fiu cu bun-simț, dar de fapt, eu cred că Zanni a fost influențat de Sebastian să mă voteze pentru că nu m-am înțeles cu el”, a declarat Cucu.