Stiri

Cu cine a ajuns să se logodească Norman Reedus, unul dintre actorii principali din serialul The Walking Dead

Cu cine a ajuns să se logodească Norman Reedus, unul dintre actorii principali din serialul The Walking Dead
[Sursa foto: Facebook ]
Norman Reedus, unul dintre actorii principali din "The Walking Dead", s-a logodit cu femeia pe care a cunoscut-o în 2016, pe platourile de filmare.

 Norman Reedus, cunoscut în special pentru rolul său din serialul "The Walking Dead", în care îl interpretează pe Daryl Dixon, s-a logodit cu actriţa Diane Kruger.

Norman Reedus şi Diane Kruger s-au logodit

  Norman Reedus, actorul din The Walking Dead, în vârstă de 52 de ani şi Diane Kruger, care este cu şapte ani mai tânără, s-au logodit, au aflat cei de la People.

Cei doi actori formează un cuplu încă din 2015, când au jucat împreună în filmul "Sky". Cuplul a promovat acea peliculă la Festivalul de Film de la Toronto, dar relaţia lor a devenit oficială abia în 2017. În luna mai din 2018, mai multe surse au dezvăluit că Diane este însărcinată, informaţii confirmate în luna noiembrie, când actriţa a născut o fetiţă. Acesta este primul copil al actriţei şi al doilea pentru Norman Reedus. Actorul mai are un băiat de 21 de ani, din relaţia pe care a avut-o cu modelul danez Helena Christensen.

Cu cine a ajuns să se logodească Norman Reedus, unul dintre actorii principali din serialul The Walking Dead

 Fiind un cuplu foarte discret, care evită să se expună foarte mult publicului, nu a confirmat logodna. Cei doi actori au ţinut secret chiar şi numele fetiţei lor, care acum are 2 ani şi jumătate, dar şi data exactă a naşterii. Totuşi, cei doi postează din când în când pe reţelele de socializare fotografii, iar viaţa lor pare perfectă. Norman şi Diane au grijă să petreacă suficient timp alături de fetiţă, însă ţin foarte mult şi la relaţia lor amoroasă. De aceea, nu pierd ocazia de a mai face câte o scapadă. Diane chiar a publicat o fotografie alături de iubitul său de pe plajă, cu mesajul "US ❤️❤️#5 @bigbaldhead". 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Diane Kruger (@dianekruger)

 People a reuşit până la urmă să îi zmulgă actriţei câteva cuvinte despre fetiţa pe care o are împreună cu Norman. Aceasta a declarat: "Nu este chiar o fetiţă obişnuită, este cam băieţoasă. Este distractiv să ai o fată, îmi place".