Stiri

Cu ce se ocupă Özge Yağız din „Jurământul”, după ce a pus pauză carierei: „E adevărat că...”

Cu ce se ocupă Özge Yağız din „Jurământul”, după ce a pus pauză carierei
Özge Yağız [Sursa foto: Instagram]
După ce a pus pauză carierei, Özge Yağız le-a dezvăluit fanilor cu ce se ocupă în prezent. Ce dezvăluiri a făcut protagonista din „Jurmământul”?!

Özge Yağız este cunoscută publicului datorită rolului pe care l-a interpretat în celebrul serial turcesc „Jurământul”. În cadrul unui interviu, actrița a oferit mai multe detalii cu privire la terminarea filmărilor celui mai recent proiect al său „Sol Yanim”. După doar 12 episoade, serialul „Sol Yanim”, a fost anulat neceremonios de postul turcesc. În aceste momente, protagonista din serialul „Jurământul” se află în pauză profesională. Chiar dacă nu apare în fața micilor ecrane, Özge Yağız continuă să fie apreciată pentru profesionalismul cu care tratează tot ce ține de meseria ei. 

Cu ce se ocupă Özge Yağız din „Jurământul”, după ce a pus pauză carierei
Özge Yağız[Sursa foto: Instagram]

„Am muncit cu plăcere. Am învățat, e adevărat că nu a durat așa de mult cum ne așteptam, dar tot am învățat destule lucruri. Am cunoscut o mulțime de oameni drăguți, am lucrat cu oameni drăguți. Așa a fost să fie”, a declarat Özge Yağız referindu-se la proiectul „Sol Yanim”.

De asemenea, în mediul online se zvonea că Özge Yağız și iubitul ei, Gökberk Demirci, ar fi primit mai multe oferte, prin impresarii lor, să facă un fim împreună.

În cadrul interviului, actrița a infirmat zvonurile. „Nu am primit așa o ofertă. El este cu adevărat un partener perfect și un actor foarte bun. Așa că da, mi-ar plăcea foarte mult să lucrăm din nou împreună. Sper că drumurile noastre profesionale se vor intersecta din nou”, a mai adăugat Özge Yağız. 
Özge Yağız și iubitul ei, Gökberk Demirci
Özge Yağız și iubitul ei, Gökberk Demirci[Sursa foto: Instagram]

Özge Yağız este un mare fan al iubitului ei, Gökberk Demirci 

În continuare, Özge Yağız a mai dezvăluit că, deși a ieșit de multă vreme din serialul fenomen „Jurământul”, aceasta continuă să urmărească cu atenție toate episoadele. Se pare că Özge Yağız este un mare fan al iubitului ei și îi place cum joacă. Pentru că este în pauză profesională, actrița  preferă să se odihnească și se relaxează citind sau în bucătărie, gătind. 

Din fericire nu e loc de gelozie în meseria noastră. Noi nu am fost până acum și nici nu cred că o să fim geloși de acum încolo. Suntem amândoi actori și știm cum e”, a spus actrița despre relația dintre ea și iubitul ei.