Stiri mondene

Cristi Borcea, următorul invitat la “40 de întrebări cu Denise Rifai”, marți, 19 ianuarie, de la ora 22:15, la Kanal D

Cristi Borcea la 40 de întrebări cu Denise Rifai
„Le-ați cumpărat tăcerea soțiilor dumneavoastră?”, una dintre întrebările la care celebrul afacerist va trebui să răspundă

Cristi Borcea vine marți, 19 ianuarie, la „40 de întrebări cu Denise Rifai”, emisiune difuzată de la ora 22:15, la Kanal D! Celebru afacerist român, fost acționar și președinte al clubului Dinamo București, Cristi Borcea se numără printre cei mai bogați oameni din România. 

Citeste si: Denise Rifai, la Invitatul de 12: „Toată viața mea mi-am dorit un partener al meu, bărbatul meu!”

În vârstă de 50 de ani, acesta a avut parte, de-a lungul timpului, atât momente de glorie, cât și de declin, în plan personal și profesional, iar unele dintre aceste momente dificile s-au petrecut în spatele gratiilor, dupa condamnarea sa în Dosarul Trasferurilor și al Retrocedărilor ilegale de terenuri din Constanța.

Cristi Borcea la 40 de întrebări cu Denise Rifai

Cristi Borcea va intra sub tirul întrebărilor lui Denise Rifai, telespectatorii având ocazia să descopere lucruri mai puțin cunoscute, din viața celebrului afacerist român, care au ținut, mult timp, primele pagini ale ziarelor.

  „Ați fost otrăvit cu argint viu?”, „Ați sedus-o pe judecătoarea care v-a achitat?”, „Cum se fac banii din închisoare?”, „Sunteți un om fără scrupule în amor?”, „Ați lovit vreodată o femeie?”, „Le-ați cumpărat tăcerea soțiilor dumneavoastră?”, „Cui îi mulțumiți pentru averea dumneavoastră?”, „Poate Cristi Borcea să fie b ă rbatul unei singure femei?”,  acestea sunt câteva dintre cele 40 de întrebări  la care va trebui să răspundă Cristi Borcea, în ediția de marți, 19 ianuarie, difuzată de la ora 22:15, a emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”.