Stiri mondene

Denise Rifai, la Invitatul de 12: „Toată viața mea mi-am dorit un partener al meu, bărbatul meu!”

Denise Rifai
Denise Rifai vorbește foarte rar despre propria persoană, dar și când o face, o face din totul sufletul. Jurnalista a vorbit despre cele mai frumase expriențe ale sale.

Denise Rifai este una dintre cele mai apreciate jurnaliste din domeniul politic, iar demisia sa de la postul de televiziune la care lucra a fost răsunătoare. Din această toamnă Denise Rifai face parte din echipa familiei Kanal D, fiind realizatoarea emisiunii „40 de înttrebări cu Denise Rifai”

Denise Rifai crede cu tărie în instituția căsătoriei 

Invitată în cadrul emisiunii „Invitatul de 12” de la Radio Impuls, Denise Rifai a vorbit despre copilărie, carieră, dar și despre dragoste.

Denise crede că o femeie adevărată trebuie să fie „dulce” și să comporte frumos cu bărbatul ei nu doar în societate, ci și acasă.
Crede cu desăfârșire într-o dragoste perfectă care trebuie să ducă obligatoriu la căsătorie.

Cosmin Cernat: Ai avut parte de iubirea aia pe care tu o așteptai?

Denise Rifai: Cred că eram căsătorită dacă se întâmpla asta. Am fost foarte iubită și am iubit pe măsură. Am avut parte de niște experiențe foarte frumoase care m-au definit ca femeie și sunt recunoscătoare lui Dumnezeu pentru asta. Am fost foarte iubită, așa cum mi-am dorit eu.

Eu cred cu tărie în instituția căsătoriei și cred în ea și mi-ar plăcea să se întâmple, dar într-o variantă în care oamenii sunt Yin și Yang. Așa e de la Dumnezeu. Mi-ar plăcea ca într-o zi să spun „DA” și să fie „DA” pentru totdeauna.

Eu cred că dacă Dumnzeu mă iubește îmi va trimite un partener care să-mi fie alături până la final. Un cuplu trebuie să facă copii sau dacă îi este dat, să facă copii. Toată viața mea mi-am dorit un partener al meu, bărbatul meu și cred că dacă Dumnezeu iubește un om îi va trimite un partener până la final. 

Denise Rifai a precizat că a plâns din iubire și de fericire, dar și de supărare. A recunoscut că a suferit din dragoste, dar pe de altă parte, spune că a avut parte și de foarte multă fericire în relația sa de iubire.