Stiri

Controversata piesă a lui Lil Nas X, „Montero”, a debutat pe primul loc în topul Billboard

Controversata piesă a lui Lil Nas X, „Montero”, a debutat pe primul loc în topul Billboard
Lil Nas X reușește această performanță pentru a doua oară, după ce în 2019 a petrecut 19 săptămâni pe primul loc în top cu piesa „Old Town Road”.

Lil Nas X se lansează pe locul 1 în topul Billboard Hot 100 de melodia „Montero (Call Me by Your Name)”. Piesa, propulsată de videoclipul oficial plin de viață, este al doilea Hot 100 No. 1, după ce piesa „Old Town Road”, cu Billy Ray Cyrus, a domnit în 2019 în acest top pentru o perioadă record de 19 săptămâni, informează Billboard .  

Piesa „Montero” a stârnit numeroase controverse în mediul online din cauza videoclipului 

„Montero” a fost lansată pe 26 martie de Columbia Records și este cel de-al 1.120-lea nr. 1 din istoria de 62 de ani a Hot 100. „Montero” a atras 46,9 milioane de fluxuri din SUA și a vândut 21.000 de descărcări în săptămâna care se încheie pe 1 aprilie, potrivit MRC Data. A fost disponibil în trei versiuni în prima sa săptămână: versiunea sa originală; „Versiunea extinsă a lui Satan”; și versiunea sa instrumentală „But Lil Nas X Is Silent the Entire Time” (toate la prețuri de vânzare din 30 martie până la 69 de cenți).

Numele piesei face referie la numele real al artistului, Lil Nas X, Montero Lamar Hill și într-o declarație oficială referitoare la numele piesei, artistul a spus că piesa pune întrebarea: îți iubești cu adevărat aproapele ca pe tine însuți, atât de mult încât să-i spui după numele tău?"