Lansări muzicale

Lil Nas X a lansat adidașii cu sânge și pentagrame! Nike dă în judecată producăorul pentru modelul copiat de la ei

Lil Nas X a lansat adidașii cu sânge și pentagrame!
Lil Nas X se află în centrul unui scandal imens după ce a lansat o preche de pantofi sport copiați după un model Nike, dar care au sânge uman și pentagrame.

Lil Nas X a devenit protagonistul unui scandal imens după ce a lansat videoclipul piesei „Montero”, videoclip în care face striptease şi dansează la bară în iad, frecându-se chiar de Satana. Acesta a fost pus la zid de biserică pentru scenele din clip, însă controversa i-a adus 56 de milioane în doar 5 zile. Așa că a mers mai departe și a lansat o pereche de pantofi sport „Satan Shoes”, pantofi pe care sunt imprimați pentagrame, dar pe care se găsește și o pictură cu sânge uman.

Lil Nas X a lansat adidașii cu sânge și pentagrame!

Perechea de pantofi costă 1018 dolari şi la baza încălţămintea este o pereche de Nike Air Max '97. Acest model a fost produs în 666 de bucăți. 

Nike dă în judecată compania care a produs „Satan Shoes”

Nike a suferit grave probleme de imagine în urma acestei producții și a început o campanie de boicotare în mediul online. Astfel, Nike a dat în judecată compania MSCHF, compania cu care Lil Nas X a colaborat pentru a realiza Satan Shoes. Reprezentanții Nike au declarat că nu au autorizat producția acestui model de pantofi și dacă se va demonstra că artistul a știut de faptul că modelul a fost copiat, va face și el parte din proces.