Stiri mondene

Connect-R și Shift au ajuns la finalul călătoriei lor în Asia

Connect-R și Shift au ajuns la finalul călătoriei lor în Asia
Connect-R și Shift au ajuns la finalul călătoriei lor în Asia [Sursa foto: Antena 1]
Trei echipe au fost ieri în cursa pentru ultima șansă la Asia Express, iar Connect-R și Shift au fost cei care au ajuns ultimii la Irina Fodor.

Connect-R și Shift şi Eliza și Cosmin Natanticu, dar și Maria Speranța și Adriana Trandafir au intrat în cursa pentru ultima șansă, însă echipa formată de Connect-R și Shift a ajuns pe ultimul loc. Din păcate pentru cei doi, culoarea diamantului din cutia securizată a fost roșu, așa că parcursul lor în competiție s-a încheiat. 

Connect-R și Shift, primele declarații după ce au părăsit competiția Asia Express 

„Concursul este foarte dur, foarte real. Ne-a părut rău că nu mai stăm, dar e corect. Când am văzut piatra roșie, mi-am adus aminte de motivul pentru care am venit eu aici, și anume să câștig o inimă nouă. n ultimii 20 de ani nu am fost niciodată mai aproape de Dumnezeu așa cum am fost în Asia Express. M-am atașat foarte tare de toți oamenii de aici și mi-a fost foarte greu să îmi iau la revedere de la ei.

Îmi doream să fiu acasă, dar nu aș fi vrut să ies din jocul acesta, din etapa asta a vieții mele”, a mărturisit Connect-R cu ochii în lacrimi”
, a declarat Connect-R.

Connect-R și Shift au ajuns la finalul călătoriei lor în Asia
Connect-R și Shift au ajuns la finalul călătoriei lor în Asia[Sursa foto: Antena 1]

„Mulțumim Asia Express pentru experiența asta de neuitat. În toate momentele noastre grele m-a ajutat foarte mult că am fost cu tine aici. Am avut momente în care nu a mai contat că am alergat și nu am mâncat toată ziua.

Când stingeam lumina și ne rugam, ne așezam în pat, simțeam că sunt mult mai bine decât am fost vreodată”, a adăugat Shift.