Stiri mondene

Connect-R, dezvăluiri emoționante! Artistul a vorbit despre fricile din copilărie: ”Am asistat la multe umilințe”

Connect-R, dezvăluiri emoționante! Artistul a vorbit despre fricile din copilărie
Connect-R, dezvăluiri emoționante! Artistul a vorbit despre fricile din copilărie [Sursa foto: Captură YouTube]
Connect-R și-a deschis sufletul în fața fanilor și le-a vorbit despre situațiile pe care a fost nevoit să le depășească în copilărie. Uite ce confesiuni a făcut!

Connect-R este unul dintre cei mai îndrăgiți artiști din România! Deşi este un artist foarte apreciat în acest moment, reuşind să facă bani mulţi din muzică, cântărețul a avut o copilărie în care s-a confruntat cu lipsuri financiare majore. De-a lungul anilor, Connect-R s-a ferit să vorbească despre acea perioadă, însă de curând a hotărât să împărtăşească cu fanii săi acea etapă a vieţii lui. Invitat în cadrul unui podcast, artistul și-a deschis sufletul și a vorbit sincer despre perioada copilăriei.

Mai mult, Connect-R a recunoscut care au fost cele mai mari frici ale sale în perioada respectivă.

Connect-R, dezvăluiri emoționante! Artistul a vorbit despre fricile din copilărie
Connect-R, dezvăluiri emoționante! Artistul a vorbit despre fricile din copilărie[Sursa foto: Captură YouTube]

”Mi-a fost frică de sărăcie pentru că vedeam lupta părinților mei ca să ne pună pe masă, iar aceasta era discuția în fiecare zi. Ulterior, am văzut că treaba asta le-a răpit părinților timp de calitate. Eu nu îmi amintesc că mama și-a cumpărat ceva pentru ea.

Nu am memorie cu vacanțe făcute în familie, noi nu am avut vacanțe împreună, asta până să ne mărim noi și să facem bani și să-i luăm noi pe ai noștri în vacanță. Asta a fost o frică, frica de sărăcie! Am mai avut o frică de stimă de sine, de respect, pentru că am asistat la multe umilințe din partea străinilor către ai mei. De exemplu, era un târg la Vitan și după ce a căzut Ceaușescu, familiile modeste mergeau la unguri și cumpărau marfă, pe care o vindeau în târg. În perioada aia veneau oameni și cereau taxă de protecție, am văzut asta cu ochii mei. Părinții mei când nu dădeau bani erau înjurați și umiliți, iar din acel moment mi-am dorit să nu ajung în situația aia. Ulterior, mi-am dar seama că cine sunt eu cu adevărat nu poate să fie umilit, pentru că eu cel adevărat nu am păreri și nu trag concluzii”
, a spus Connect-R.

Connect-R, dezvăluiri emoționante! Artistul a vorbit despre fricile din copilărie
Connect-R, dezvăluiri emoționante! Artistul a vorbit despre fricile din copilărie[Sursa foto: Captură YouTube]

Connect-R, noi detalii despre lupta cu depresia

În continuare, Connect-R a vorbit despre cele mai dificile momente din viața sa. Mai exact, artistul a fost nevoit să ducă o luptă grea cu depresia. Din fericire, de când a devenit tată, Connect-R a devenit mult mai responsabil.

”Stare de sănătate a Mayei de la începutul vieții ei, atunci a fost perioada când am căzut efectiv. Cred că sinele de undeva țipa și spunea să mă trezesc și să fiu motivat. Când a venit Maya mi-am dat seama că eram într-o iluzie”, a mai adăugat artistul.