Stiri mondene

Concurenții de la Survivor România primesc noi colegi! Cine sunt cei mai noi concurenți din Đominicană

Concurenții de la Survivor România primesc noi colegi
Concurenții de la Survivor România primesc noi colegi [Sursa foto: Captură YouTube]
Războinicii și Faimoșii de la Survivor România vor primi în echipa lor noi colegi care le vor da un vibe fresh.

Survivor România. Competiția din Republia Dominicană devine mai grea de la o zi la alta și pentru că în ultima perioadă au avut loc eliminări, a venit timpul ca cele două echipe să mai primească noi concurenți. Faimoșii și Războinicii se bucură să afle că vor avea noi ajutoare în lupta pentru supraviețuire, dar cu toate acestea, tensiunile dintre ei nu contenesc. 

Patru concurenți vor intra în seara de joi în competiția de la Kanal D, Survivor România.

Trei dintre aceștia vor intra în echipa Războinicilor, în vreme ce doar unul dintre ei va intra la Faimoși. Echipa Războinicilor va primi mai mulți concurenți deoarece numai săptămâna trecută au pierdut doi concurenți valoroși și au rămas foarte puțini Războinici în competiție.

Cine sunt concurenții care vor intra în echipa Războinicilor?!

Szidonia Szasz din Brașoș este concurenta care ar fi trebuit să intre încă de la începutul competiției din Dominicană, însă din cauza unor probleme a fost înlocuită de Mellina. Tânăra în vârstă de 26 de ani, de profesie tehnician maseur este pregătită să intre în competiție. A practicat atletismul timp de trei ani, apoi s-a apucat de dans modern și latino. Mai mult, practică de cinci ani practică kickboxing și vrea să demonstreze că nu doar forța fizică o caracterizează, ci și agilitatea, grația și voința de a reuși.

„Am ales să particip la pentru că mă consider o sportivă suficient de puternică, atât fizic cât și psihic. Voi face față tuturor provocărilor și greutăților ivite pe parcursul competiției și, în ciuda lipsurilor, voi lupta pentru a obține victorii alături de echipa. Ambiția mea arde. Foc, aer, apă, pământ s-au unit și m-au făcut pe mine. Nimic nu mă poate opri!”, a declarat Szidonia într-un interviu pentru Kanal D.

Szidonia Szasz Survivor
Szidonia Szasz Survivor

Un alt concurent care se va alătura Războinicilor este Marius Crăciun. Tânărul în vârstă de 25 de ani este de profesie manager marketing, însă este pasionat de sport și a practicat timp de 12 ani judo de performanță. De asemenea, în timpul liber practică bodybuilding și fitness. Războinicul spune că vrea să participe la acest concurs pentru a demonstra că are abilitățile necesare unui „supraviețuitor”, dar și pentru adrenalina pe care o conferă acest show.

Marius Crăciun Survivor
Marius Crăciun Survivor

Romina Geczi este o altă Războinică pregătită să înfrunte condițiile grele din Republica Dominicană. Războinica de 35 de ani din Timișoara a locuit cinci ani în Cipru și este de meserie maseur și instructor spinning. Romina Geczi își dorește experiența Survivor România pentru că are nevoie de un restart în viața sa.

Romina Geczi Survivor
Romina Geczi Survivor

Andreea Antonescu, pregătită să intre în echipa Faimoșilor

Din echipa Faimoșilor va face parte Andreea Antonescu, artista în vârstă de 38 de ani care spune că ar vrea să își depășească toate limitele în cadrul acestui concurs. Este prima experiență de acest fel și spune că dacă ar reuși să câștige marele premiu și-ar dori să doneze o parte din bani unui orfelinat, iar cealaltă jumătate îi va reveni fetiței sale, Siena.

Andreea Antonescu Survivor
Andreea Antonescu Survivor

Tensiuni între Faimoșii de la Survivor România 

Faimoșii sunt din ce în ce mai nemulțumiți de colegii lor și de faptul că strategia de acasă nu se potrivește cu cea din teren. Jador izbucnește din nou și se ia la harță cu Moroșanu și Culțiă Sterp pe teren. Nemulțumirile încep să iasă la suprafață, iar unii Faimoși nu ezită să spună lucrurilor pe nume. 

Roxana Nemeș: Au început niște jocuri de culise, ca să le spunem așa.

Roxana Nemeș - Survivor România
Roxana Nemeș - Survivor România[Sursa foto: Captură YouTube]

Marilena: Plecarea Andreei din echipa noastră eu o văd ca pe un atuu.

Jador: Intri o dată pe teren, când intri a doua oară e mult mai ușor.

Culiță Sterp: Nimeni nu-i șef aici. Dacă era să ne alegem un șef cu siguranță nu erai tu ăla.

Jador: Culiță ține partea oricărei femei.

Concurenții de la Survivor România primesc noi colegi
Concurenții de la Survivor România primesc noi colegi[Sursa foto: Captură YouTube]

În această seara Faimoșii și Războinicii se vor lupta pentru Recompensă, iar lupta va fi una intensă care va putea fi urmărită de la 20:00 pe Kanal D.