Stiri

Concertul „BTS Permission to dance on stage - Seoul", transmis în direct în cinematografele din România! Când va avea loc evenimentul

Concertul „BTS Permission to dance on stage - Seoul
Concertul „BTS Permission to dance on stage - Seoul", transmis în direct în cinematografele din România [Sursa foto: Instagram]
Concertul „BTS Permission to dance on stage - Seoul" va putea fi vizionat în sălile din cinema din România.

Evenimentul marchează revenirea mult aşteptată a formației pe o scenă din Coreea de Sud, în faţa unui public live, pentru prima dată din 2019. Biletele pentru „ BTS Permission to dance on stage- Seoul ” au fost puse în vânzare la casele de bilete si online, pe website-urile cinematografelor. Fanii BTS vor putea viziona în sălile de cinema din Românie, pe 12 martie. 

Concertul „BTS Permission to dance on stage - Seoul", transmis în direct în cinematografele din România
BTS[Sursa foto: Instagram]

„BTS au împărtăşit întotdeauna o conexiune specială cu ARMY şi suntem mândri să-i aducem mai aproape ca oricând prin spectacolul difuzat în direct, pe marile ecrane din România”, a declarat Simona Manea, reprezentantul Pannonia Entertainment prin Digital Emotions- distribuitorul concertului în România. 

BTS este un grup pop din Coreea de Sud, format din șapte persoane. Cei șapte artiști au debutat în 2013 și de atunci au continuat să crească ajungând la statutul de staruri globale.

De-a lungul carierei în industria muzicală, băieții de la BTS au produs diferite lansări care încorporează teme începând cu trilogia „School”.De asemenea, cel mai recent album intitulat „Love Yourself: Answer” a reușit să ajungă în vârful topurilor din America.