Stiri

Concert James Arthur la Bucureşti, pe 16 august 2022: Condiţii de acces şi bilete

Concert James Arthur la Bucureşti, pe 16 august 2022: Condiţii de acces şi bilete
[Sursa foto: Facebook ]
James Arthur concertează în Bucureşti, pe 16 august 2022. Iată cât costă biletele!

James Arthur cântă în Bucureşti pe 16 iulie, într-un concert care va avea loc la Arenele Romane. Acest show trebuia să aibă loc încă din 2020, dar a fost amânat din cauza pandemiei de COVID-19. Astfel, persoanele care şi-au cumpărat bilete pentru concertul din 2020, le pot folosi pentru acest eveniment.

Concert James Arthur, pe 16 august 2022. Cât costă biletele

Aşteptarea a luat sfârşit, pentru că James Arthur îşi va încânta fanii din România, la doi ani după ce concertul său din Bucureşti a fost amânat din cauza pandemiei de coronavirus.

Artistul britanic va concerta marţi, pe 16 august, la Arenele Romane. Iată cât costă biletele în acest moment:

- Acces General- Biletul oferă acces în picioare, in spatele categoriei Teren- 159 lei

- Acces General- Cu loc în Arena, mai puţin în sectoarele K şi E- 159 lei

- Teren- Bilet fără loc, în faţa scenei- 209 lei

- Premium- Bilet cu loc în sectoarele K şi E- 299 lei

La minimum 4 bilete cumpărate, se va aplica un discount de 10%. Persoanele care îşi cumpăraseră bilete pentru concertul James Arthur din 2020, care a fost amânat, le pot folosi pentru acest show.

Concert James Arthur la Bucureşti, pe 16 august 2022: Condiţii de acces şi bilete

Condiţii de acces la concertul lui James Arthur

Pentru biletele "cu loc", accesul se face doar prin parc, prin lateralele arenei. Pentru biletele de pe Teren, accesul se face pe la porţile de jos din parc ale Arenelor Romane. Biletele oferă participanţilor acces doar în categoriile în care şi-au cumpărat bilet. Copiii sub 7 ani au acces gratuit doar în zona Teren (nu şi pe scaune) şi însoţiţi de un adult posesor de bilet valabil.

Este recomandat ca fanii care vin cu copii sub 10 ani să le protejeze acestora urechile cu căşti speciale. La concert volumul va fi puternic şi acesta poate afecta auzul copiilor. Organizatorii recomandă ca fanii să vină din timp la concert, pentru a evita aglomeraţia. Este normal ca la orele de vârf, fix înainte de intrarea pe scenă a artistului, când se atinge capacitatea maximă a locaţiei, barurile să se aglomereze. Accesul cu umbrele este interzis.

Citeste si: Britney Spears a înregistrat un duet cu Elton John, prima melodie lansată de artistă dupa ieșirea de sub tutelă