Stiri mondene

O săptămână până la We Love Music Festival, cel mai mare festival din zona Vâlcea! Program și informații acces festival!

We Love Music Festival
We Love Music Festival
Ne desparte o săptămână de We Love Music Festival, cel mai cel mai mare festival din zona Vâlcea. Consultă aici programul și regulile de acces!

Prima ediție a festivalului începe joi, 18 august și aduce laolaltă iubitorii de muzică de toate vârstele, care se vor bucura de peste 30 de show-uri live, nume mari de la noi și de afară care au făcut înconjurul lumii cu muzica lor. Zonele de relaxare, experiențele culinare, parcul de distracții și alte surprize din incinta festivalului vor completa experiența și vor asigura participanților 4 zile magice, de neuitat.

Prima ediție a We Love Music Festival  aduce pe scenă nume sonore din muzica românească și internațională. Astfel, pe scenă vor urca Ronan Keating, ATB, Jay Sean, 3 Sud Est, Connect-R, Outlandish, Lou Bega, Melody Thornton ex. Pussycat Dolls, Ricchi e Poveri și mulți alții.Festivalul se desfășoară pe parcursul a 4 zile, între 18 și 21 august, în aer liber, într-un loc de poveste, Platoul Fețeni din Râmnicu Vâlcea, chiar la marginea pădurii. Publicul se va bucura să audă live cele mai tari hituri din anii 2000 și nu numai.

We Love Music Festival
We Love Music Festival

Lineup-ul pe zile We Love Music Festival 2022

Joi, 18 august
 BLUE
 OCEANA
 OTTAWAN
 DJ PROJECT
 BODY&SOUL
 LOS ANONIMOS
 BIBI
Vineri, 19 august
 RONAN KEATING
 LOU BEGA
 OUTLANDISH
 HADDAWAY
 N&D
 ARSENIUM ex. O-ZONE
 ANDA ADAM
 SPEAK
 ANTONIO PICAN

Citeste si: Lou Bega, cu a lui „Mambo No. 5”, vine în România vara aceasta, la We Love Music Festival! Ce mesaj are pentru fanii români!

Sâmbătă, 20 august

 ATB
 JAY SEAN
 NANA
CONNECT-R

 CLASS
 CABRON
 YNY SEBI

Duminică, 21 august

 RICCHI E POVERI
 MELODY THRONTON ex. PUSSYCAT DOLLS
 DR ALBAN
 ALESSANDRO CANINO
 3 SUD-EST
 LA
 SWEET KISS
 GIORGIO CIABATTONI
 STEFANIA

We Love Music Festival
We Love Music Festival

Concertele live de pe scenă vor fi completate de Disco Anul 2000, unde DJ și MC de top, precum Nick NND, Retro Night Fever with MC Dylma & Pappa M, Vice City, Professor, Tomy Deejay și Vlad Odangiu vor transforma locul într-o petrecere de neuitat, până în zorii zilei.

Citeste si: Jay Sean vine în România vara aceasta: „Abia aștept să urc pe scena We Love Music Festival! Va fi un eveniment incredibil!”

Accesul la festival se face în fiecare zi începând cu ora 16:00, iar minorii până în 12 ani împliniți,
precum și persoanele cu dizabilități au intrare gratuită. Pentru mai multe informații, consultați
regulamentul festivalului, disponibil pe site-ul welovemusicfestival.ro.