Stiri

Clara Chia Marti, de nerecunoscut! Cum arăta iubita lui Pique înainte de operațiile estetice

Clara Chia Marti, de nerecunoscut! Cum arăta iubita lui Pique înainte de operațiile estetice
Clara Chia Marti, de nerecunoscut! Cum arăta iubita lui Pique înainte de operațiile estetice [Sursa foto: Facebook]
Clara Chía este în centrul atenției presei internaționale după ce s-a dezvăluit că ea este motivul pentru care Gerard Piqué s-a despărțit de Shakira.

Jordi Martí, un faimos reporter spaniol care a criticat foarte mult infidelitatea fostului fotbalist, a decis să dezvăluie un set de imagini șocante în care Clara Chía arată diferit. Fotografiile au făcut furori pe rețelele de socializare și oamenii au început să o acuze că nu este naturală.

Pozele au fost făcute în 2021, dar au fost făcute publice abia acum. De asemenea, reporterul a dezvăluit că Gerard Piqué și Clara se aflau în stadile incipiente ale relației lor la acel moment și, potrivit unor zvonuri, ea și-a făcut operații estetice la scurt timp pentru a-și schimba aspectul înainte de a deveni oficial

totul.

Citește și: Cel mai bine păzit secret al Clarei Chia Marti din dormitor! Motivul pentru care Pique a ales-o fără să stea pe gânduri în defavoarea Shakirei

Clara Chia Marti, de nerecunoscut! Cum arăta iubita lui Pique înainte de operațiile estetice

Gerard Pique i-ar fi plătit iubitei sale, Clara Chia, intervențiile estetice

Citește și: Mesajul tranșant al lui Pique după despărțirea de Shakira și tot scandalul separării care a făcut înconjurul lumii: "Nu imi voi irosi banii să îmi spăl im0aginea!"

Presa spaniolă a scris că Gerard Pique i-ar fi plătit iubitei sale, Clara Chia, intervențiile estetice pe care și le-ar fi făcut și anume o posibilă injectare cu acid hialuronic. Schimbarea a fost observată în pozele tinerei la nivelul buzelor care acum par mult mai pline.

Modelul nu a vrut ca acele poze să fie postate pe internet. Cu toate acestea, ea știa că în cele din urmă își vor găsi drumul în online și că era doar o chestiune de timp.

Mulți susținători au comentat că trebuie ea trebuie să se obișnuiască cu astfel de situații pentru că presa locală și internațională mereu va vâna orice mișcare.

Jordi Martin a dat publicității această informație printr-o scrisoare dură adresată lui Pique:

"Mulți oameni te susțin, dar încă mai cred ce am prezis acum 12 ani. Că această relație era prea mult pentru tine. Că ai avut un complex de inferioritate cu Shakira.

Te simțeai micuț lângă ea", a scris Martin.

„Aveai nevoie de o fată de 23 de ani care să râdă de tine. Ești imatur. Shakira nu are nevoie de nimeni să plătească pentru intervențiile ei estetice.", a completat jurnalistul.