Stiri mondene

Ciupi de la Mandinga, îndrăgostit de Delia în copilărie: „Nu i-am recunoscut niciodată că sunt îndrăgostit de ea”

Ciupi
Ciupi [Sursa foto: Captură YouTube]
Ciupi, toboșarul de la Mandinga, a recunoscut în direct că a fost îndrăgostit de Delia în adolescentă.

Invitat în cadrul emisiunii iUmor pentru a face un roast, Ciupi a surprins-o pe Delia. Acesta și-a adus aminte de vremurile adolescenței în care se înțelegea foarte bine cu artista, ba mai mult, îi purta o dragoste în taină.

Ciupi
Ciupi[Sursa foto: Captură YouTube]

„Salutare! Pentru cei mai mulți dintre voi sunt Ciupi de la Mandinga, însă pentru Delia sunt fostul coleg din clasa a șaptea până în clasa a 12-a.

Da, știu este o surpriză, Delia a fost la liceu. Șapte ani am fost colegi la școală. Șapte ani în care am fost îndrăgostit de ea, arăta extraordinar pentru acele vremuri. O duceam acasă în fiecare zi, pe jos, șapte kilometri, până în fața blocului. Dar niciodată ea nu a sunat să vadă dacă am ajuns și eu bine acasă. Și în fiecare zi o ridicam pe umeri să culeagă corcodușe verzi.
Îi plăcea foarte mult să vorbim despre OZN-uri și extratereștri. Dar nu i-am recunoscut niciodată că sunt îndrăgostit de ea, realist fiind. Bine, ea credea că eu știu că sunt îndrăgostit de ea, dar nu voia să strice prietenia dintre noi. Asta îmi spuneam de fiecare dată când ajungeam acasă și plângeam. Dar una peste alta a fost mereu o artistă impecabilă”
, a spus Ciupi. 

Ciupi de la Mandinga, roast pentru Delia. Cum a reacționat jurata

În cea mai recentă ediție a emisiunii au fost invitați de seamă din showbiz-ului românesc. Printre artiștii care au dat curs invitației de a veni în fața juraților și a spune un ”roast” au fost: Emilia Popescu, Irinel Columbeanu, Cezara Dafinescu, Cristi Iacob, Sebastian Coțofană, Florin Ristei, dar și Ciupi de la Mandinga. Cel din urmă a avut un material dedicat fostei sale colegi de școală, jurata emisiunii, Delia.

„Delia, sunt foarte mândru de tine. Te-aș ridica pe umeri și azi asta ca să ajungi mai sus decât ești. Dar asta doar dacă ar exista ceva mai sus de locul întâi”, a mai spus Ciupi. 

Delia
Delia[Sursa foto: Captură YouTube]

Delia a fost total suprinsă de apariția fostului său coleg de școală. 

„Nu mă așteptam să vină aici. El era un fel de 'încasator', mereu dădeam vina pe el la școală, pentru că mi se părea că lui i sa tolerează mai multe. Acum este un toboșar bun și are și un copil”, a dezvăluit și Delia, după numărul de roast al fostului ei coleg de școală.