Stiri mondene

Delia reacționează după ce a fost acuzată că cere ajutor de la stat deși merge în vacanțe exotice: „Nu pot să rămân indiferentă”

Delia
Delia [Sursa foto: Facebook]
Delia se numără printre cei peste 90 de artiști care au semnat petiția către Guvern prin care se cere ajutor financiar și pentru artiști.

O petiție către Guvern prin care se cere ajutor financiar și pentru artiști a stârnit mari controverse în mediul online. Mesajul lor a fost înțeles greșit, motiv pentru care au simțit nevoia să dea un răspuns. După ce ieri Tudor Chirilă a explicat pe contul lui de Facebook că acest ajutor financiar de la stat nu este pentru el personal, ci pentru ceilalți oameni din industrie a căror voce nu este auzită, și Delia a venit cu un răspuns. 

Artista a scris pe conturile ei de socializare că această petiție nu este despre ea, ci despre ceilalți oameni care fac parte din industrie și care au rămas fără un loc de muncă odată ce concertele cu public au fost interzise. 

„Nu este despre mine! Este despre o întreagă industrie care s-a oprit. Despre instrumentiști, dansatori, sunetiști, tehnicieni, despre oameni nevăzuți din spatele scenei care fac lucrurile posibile la fiecare eveniment!

Nu o să rămân indiferentă doar pentru că nu sunt la limita de jos a existenței. E absolut NORMAL să susțin o asemenea petiție pentru industria din care fac parte. Voi face asta în continuare. Împreună vom putea depăși această perioadă. <3”, a scris Delia pe Instagram.

Lora și Adda a reacționat și ea:  Unii refuză să înțeleagă  

După valul de ură care a fost provocat în online, tot mai mulți artiști au simțit să dea o replică, printre care se numără și Lora și Adda.  

„Unii refuză să înțeleagă că acele nume au semnat acea scrisoare pentru a fi VĂZUTĂ! Pentru a avea impact și rezultat. Ei nu se gândesc că în spatele unui nume sunt echipe de oameni care au nevoie de sprijin. Trist”, a comentat Lora la mesajul scris de Delia pe Instagram. 

Lora
Lora[Sursa foto: Facebook]

Adda a fost ceva mai acidă și a scris un mesaj lung prin care le explica oamenilor de ce e nevoie de acest suport de la stat și că ar trebui să fim cu toții mai empatici. 

“”de ce ai sters postarea cu cerseala catre statul roman, Adda? Aceea in care voiai sa devii asistat social al tarii unde eu platesc taxe si impozite. ?”

Adda
Adda[Sursa foto: Facebook]

Alecsandra Baran este ultima oara cand mai “justific” situatia asta! NU ESTE VORBA DOAR DE MINE!!!!! Sau de alte NUME din industrie!!! ESTE VORBA DE- INSTRUMENTISTI, SUNETISTI, ACTORI, PRODUCATORI etc DE OAMENII CARE CANTA LA NUNTI!!! Vorbim de mii de OAMENI CARE NU AU MAI AVUT NICI UN VENIT DE APROAPE UN AN!!!! de OAMENI cu familii la fel ca VOI!!!!! Care trebuie sa TRAIASCA! EU PLATESC TAXE LA FEL CA TINE!!!! Tu din taxele alea nu SUSTII NICI UN ARTIST!!!! Exista fonduri pt EVENIMENTE CULTURALE! Si banii aia de acolo NU SUNT DE LA VOI! Deci 1- nu ne sustii din taxe, 2- muzica din youtube e GRATIS, 3- nu platesti bilete la concerte si chiar daca platesti- sunt prea putine evenimente pe bilete deci NU POTI SA SUSTII UN ARTIST ASA. 4- NU CUMPERI ALBUME PENTRU CA MUZICA E GRATIS IN ROMANIA!!! Cand devenim mame- NU PRIMIM NICIUN AJUTOR!! Trebuie sa cantam pana nastem, sa ne intoarcem pe scena imediat dupa ce am nascut si sa suportam toate comentariile de genul — ESTI O MAMA DENATURATA! Dar cu toate astea trebuie sa livram in continuare muzica! Pentru ca ce crezi? Nu exista petrecere fara muzica, nunta fara muzica, zi de nastere, pana si acasa ascultati muzica, in dush, pe wc, la munca, in masina. Suntem mii de oameni care cerem RESPECT pentru ARTA!!! Si tot ce primim sunt injuraturi de la voi!!!! HAI SA FIM MAI BUNI SI MAI EMPATICI! E gratis si asta! Multumesc!”, a scris și Adda revoltată pe Facebook.