Stiri

Cine sunt părinţii lui Spike?

Cine sunt părinţii lui Spike?
[Sursa foto: Facebook ]
Spike este un personaj total atipic pentru showbizz-ul românesc. Artistul are o poveste de viaţă foarte interesantă.

Paul Mărăcine este cunoscut în showbizz-ul românesc drept Spike. Cântăreţul a luat cu asalt topurile muzicale de câţiva ani încoace, iar munca asiduă pe care a depus-o a fost răsplătită. Iată care este povestea lui Spike, în ce familie a trăit şi cine sunt părinţii săi!

Povestea lui Spike. A muncit de mic, deşi părinţii săi aveau o situaţie financiară bună

Spike este unul dintre cei mai apreciaţi rapperi din România.

Paul Mărăcine, pe numele său real, a muncit mult însă, pentru a ajunge la acest nivel. A început să muncească încă de la vârsta de 14 ani, susţine el, deşi părinţii săi i-au oferit tot ce a avut nevoie, fiind singurul lor copil. Spike a dorit însă să îşi croiască singur drumul şi să nu se bazeze pe "mami" şi pe "tati". Părinţii săi au lucrat în marketing, tatăl său fiind un fost ofițer de marină, apoi director comercial la un lanț de magazine din București. 

Cine sunt părinţii lui Spike?

Spike a vrut să reuşească singur, deşi părinţii îi asigurau tot confortul necesar. Până se ajungă un rapper cunoscut, acesta a învăţat mult şi a petrecut un număr enorm de ore în studio. A lucrat alături de Paraziţii, de Grasu XXL şi de Guess Who, dar a avut grijă şi de cariera lui de rapper. După atâţia ani în care a produs muzică pentru alţi artişti, Spike a început să scoată hit după hit, precum "Salcâmii", "Paparude" sau "Zeu".

Cine sunt părinţii lui Spike?

Care sunt pasiunile lui Spike

Când nu se află în studio, Paul iubeşte să petreacă timp în natură. Este o persoană introvertită, căreia aglomeraţia şi agitaţia îi crează disconfort. De aceea, preferă petrecerile între prieteni decât haosul din cluburi. De asemenea, nu îi este teamă să încerce lucruri noi. A lucrat în televiziune, a făcut grafică şi a regizat videoclipuri. Un tip complex, Spike este un personaj atipic pentru showbizz-ul din România. Îi plac foarte mult cuvintele şi jocurile de cuvinte şi de aceea muzica sa transmite de fiecare dată un mesaj.