Stiri mondene

Cine este Vinetria, noua iubită a lui Kanye West. Rapper-ul a uitat de Kim Kardashian. FOTO

Cine este Vinetria, noua iubită a lui Kanye West. Rapper-ul a uitat de Kim Kardashian
Kanye West s-a afişat pentru prima dată în public alături de Vinetria, noua sa iubită, la scurt timp după ce a zis că speră la o împăcare cu Kim Kardashian.

Kanye West a trecut repede peste despărţirea de Kim Kardashian şi s-a cuplat cu o superbă tânără de 22 de ani. Rapper-ul  în vârstă de 44 de ani care și-a schimbat recent numele în YE, s-a afişat în premieră în public alături de Vinetria, noua sa iubită. 

Cine este noua iubită a lui Kanye West, Vinetria

În weekend, Kanye West a mers la meciul de basket al echipei sale, Donda Academy, însoţit de o frumoasă brunetă. Cei doi au urmărit împreună partida şi păreau destul de apropiaţi. Conform presei din Statele Unite, Kanye şi Vinetria ies de mai mult timp împreună. Aceştia au mai fost surprinşi şi la Sunday Service, un eveniment organizat de rapper, care îmbină muzica, religia şi rugăciunea. 

Cine este Vinetria, noua iubită a lui Kanye West. Rapper-ul a uitat de Kim Kardashian

Aceasta este a doua relaţie despre care se ştie că a avut-o Kanye West, după despărţirea de Kim Kardashian, în luna februarie a acestui an. Celebrul rapper s-a afişat timp de câteva săptămâni şi cu modelul Irina Shayk. Totuşi, vestea că artistul are o nouă relaţie, a picat neaşteptat. În urmă cu mai puţin de o săptămână, Kanye declara că nu exclude o împăcare cu Kim Kardashian, mai ales de dragul celor patru copii pe care îi au împreună.

„Nu este de glumă cu acest subiect, copiii vor ca părinţii lor să rămână împreună. Şi eu îmi doresc acelaşi lucru", a declarat Kanye West în cadrul interviului. 

Însă se pare că în momentul în care rapper-ul dădea interviul și vorbea despre o posibilă împăcare cu fosta soție, modelul se afla în Miami alături de artist. 

Cine este Vinetria, noua iubită a lui Kanye West. Rapper-ul a uitat de Kim Kardashian. FOTO

Până la o eventuală împăcare cu fosta sa soţie, Kanye West se bucură de prezenţa noii sale cuceriri, despre care nu se ştiu însă prea multe lucruri. Vinetria este model la o cunoscută agenţie din Canada şi are 22 de ani. Spre deosebire de alte modele, Vinetria nu este o împătimită a reţelelor de socializare, având o pagină de Instagram, pe care a postat doar 12 fotografii. Totuşi, Vinetria are un număr impresionant de urmăritori, peste 400 de mii. Noua iubită a lui Kanye West este posionată şi de muzică şi sport, în special de basket. Modelul postează des pe contul ei de Instagram diverse clipuri în care aruncă cu mingea la coșul de bachet, potrivit US Magazine. De altfel, a mai postat și diverse fotografii cu jucători celebri de NBA, John Wall sau Kobe Bryant.