Stiri mondene

Cine este Nacho din 365 de zile, partea a doua?!

Cine este Nacho din 365 de zile, partea a doua?!
În partea a doua a filmului 365 de zile apare un personaj misterios care îi dă târcoale Laurei. Cine este Nacho?!

După succesul pe care l-a avut în 2020 filmul 365 de zile, nu este de mirare că a apărut și partea a doua a filmului. În a doua parte a filmului ne reîntâlnim cu Laura și Massimo care își continuă povestea de dragoste greu încercată, însă avem parte și de un personaj nou. Dacă deja ai văzut filmul, cu siguranță știi despre cine vorbim. Este vorba despre Nachos, mafiotul care inițial se prezintă ca fiind grădinarul familiei Torricelli.

Citeste si: Care este relația dintre Michele Morrone și Anna Maria Sieklucka din „365 de zile” în viața reală?

Cine este Nacho și de ce este sosirea lui atât de importantă în trilogia 365 de zile?

În urma evenimentelor din primul film, în care a văzut-o pe Laura închisă timp de 365 de zile, până când s-a îndrăgostit de Massimo, șeful familiei criminale siciliene Torricelli, povestea continuă.

Cu toate că cei doi se căsătoresc și vor să înceapă o nouă viață împreună, noul început al cuplului este complicat încă o dată de legăturile de familie periculoase ale lui Massimo. Însă totul se complică și mai mult când apare în peisaj un bărbat misterios care speră să câștige inima și încrederea Laurei cu orice preț.

Nacho i se prezintă Laurei ca fiind grădinarul care lucrează la complexul sicilian al lui Massimo. Perechea dezvoltă imediat o conexiune încă de la prima lor întâlnire, dar nu rezultă nimic din relația lor.

Noul personaj, Nacho, este interpretat de actorul italian Simone Susinna. Născut la Catania pe 14 noiembrie 1993, tânărul de 28 de ani a lucrat în primul rând ca model la case de modă celebre precum Dolce & Gabbana, Guess și Emporio Armani.

Rolul din 365 de zile reprezintă debutul său în industria actoriei, deși a mai apărut la televizor în serialul reality italian L’Isola Dei Famosi (Insula faimoșilor), unde a ajuns pe locul 2 în sezonul 12.

Cine este Nacho din 365 de zile, partea a doua?!
Cine este Nacho din 365 de zile, partea a doua?![Sursa foto: Instagram]

La fel ca mulți actori și modele din industria actuală, Simone este foarte activ pe rețelele de socializare, mai ales pe Instagram, unde se mândrește cu peste 750.000 de urmăritori, acest număr crescând rapid datorită noii sale apariții de profil în „365 de zile: această zi”.