Stiri

Cine este MoneyBagg Yo, rapper-ul american cu cel mai bine vândut album în ultimul an

Cine este MoneyBagg Yo, rapper-ul american cu cel mai bine vândut album în ultimul an
[Sursa foto: Facebook ]
Rapper-ul american MoneyBagg Yo a scos cel mai bine vândut album de muzică hip hop din acest an.

 Rapper-ul MoneyBagg Yo i-a uimit pe fanii muzicii hip hop în acest an. Albumul său este extrem de apreciat, fiind cel mai bine vândut album de muzică rap din 2021.

Cine este MoneyBagg Yo, rapper-ul cu cel mai bine vândut album al acestui an

 DeMario DeWayne White Jr. este numele real al lui MoneyBagg Yo, rapper-ul care a scos cel mai tare album din acest an.

Albumul care se intitulează "A Gangsta's Pain", lansat în luna aprilie, a fost foarte apreciat de fani, care l-au cumpărat şi l-au transformat în cel mai bine vândut album rap din acest an. 659 de mii de copii ale albumului au fost vândute până acum, iar pe locul al doilea în top se află Pooh Shiesty, cu "Shiesty Season", vândut în 642 de mii de exemplare. Pe locul al treilea se clasează "The Off-Season" al lui J. Cole, vândut în 623 de mii de copii. DJ Khaled, cel mai sonor nume din Top 10, ocupă abia poziţia a opta, cu 399 de mii de exemplare vândute.

 MoneyBagg Yo s-a născut în 1991, în Houston şi şi-a început cariera muzicală în 2012. Însă abia şase ani mai târziu a lansat primul album, "Reset". Nu a avut prea mult succes cu el, obţinând în urma vânzărilor doar 31 de mii de dolari. O sumă similară i-a revenit şi după ce a scos al doilea album, "43va Heartless". "Time Served", lansat în 2020, l-a propulsat pe MoneyBagg Yo printre rapperii new entry renumiţi în Statele Unite ale Americii, cu vânzări de peste 500 de mii de dolari, iar albumul din acest an l-a confirmat în postura de vedetă.

Cine este MoneyBagg Yo, rapper-ul american cu cel mai bine vândut album în ultimul an

 MoneyBagg Yo este foarte activ şi pe plan personal. Deşi are doar 29 de ani, rapper-ul american este tatăl a opt copii. DeMario DeWayne White Jr. are patru fete şi patru băieţi, însă din mai multe relaţii.