Stiri

Cine este Doina Ciobanu, frumoasa romanca ce face ravagii in revista Vogue. S-a casatorit intr-o podgorie, iar rochia de mireasa a facut deliciul fashionistelor

doina ciobanu
Cine este Doina Ciobanu, frumoasa romanca ce face ravagii in revista Vogue [Sursa foto: Instagram]
Doina Ciobanu, celebra bloggeriță din Moldova, s-a căsătorit într-o podgorie. Evenimentul a apărut în revista Vogue Franța.

Cine este Doina Ciobanu, frumoasa românca ce face ravagii in revista Vogue. Este una dintre cele mai iubite fashion bloggerițe din Moldova, dar locuiește de ani buni în străinătate. Doina Ciobanu și logodnicul ei, Daniel Dykes, au făcut o nuntă secretă și pe ultima sută de metri, într-o locație extrem de specială pentru mireasă. Iată unde s-a căsătorit celebra bloggeriță!

Citește și: Vești proaste pentru fanii lui Kylie Jenner! Miliardara și Travis Scott s-au despărțit: „Relația lor a fost mereu una cu pauze”

Doina Ciobanu s-a căsătorit într-o podgorie din Moldova

Deși este stabilită în străinătate, Doina Teodoru a luat decizia de a se căsători în țara ei natală, Moldova. Întreaga experiență a povestit-o pentru Vogue Franța. Ceremonia a avut loc într-o podgorie chiar lângă granița cu Ucraina.

„Am făcut o foarte mică ceremonie civilă secretă în țara mea natală, Moldova, la o cramă chiar lângă granița cu Ucraina.

Inițial am vrut să o facem în altă parte, dar cu tot ce s-a întâmplat anul acesta m-am simțit foarte reconectat cu patria mea”
, a declarat mireasa, pentru Vogue Franța.

doina ciobanu
Doina Ciobanu și soțul ei [Sursa foto: Instagram]

Locația a furat inimile tuturor, iar imaginile de la eveniment au fost publicate și pe pagina de Instagram a fashion bloggeriței. Doina Ciobanu a adus doar cuvinte de laudă la adresa țării ei natale, fiind una dintre cel mai puțin vizitate din Europa, dar cu cele mai bune crame de vin.

„Locația era Etcetera, o mică cramă magică de familie din sud-estul Moldovei, la aproximativ 10 km de granița cu Ucraina. Moldova este, din păcate, una dintre țările cel mai puțin vizitate din Europa, dar cu cele mai mari crame și cel mai bun vin. Avem o mulțime de crame frumoase care merită vizitate. Vinul este adânc înrădăcinat în cultura și tradiția noastră, motiv pentru care căsătoria la o cramă a avut și mai mult o legătură cu rădăcinile mele”, a mai spus Doina Ciobanu, pentru sursa citată.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Doina Ciobanu (@doina)

Doina Ciobanu și-a creat singură rochia de mireasă

Bloggerița a luat pe toată lumea prin surprindere cu faptul că a decis să își creeze singură rochia de mireasă, care a fost compusă dintr-o bucată de mătase naturală argintie. Look-ul l-a completat cu o perechi de pantofi vintage.

Doina Ciobanu și Daniel Dykes s-au logodit în urmă cu patru ani de zile, în timp ce se aflau în Grecia. Inițial, aceea a fost ideea inițială pentru a organiza nunta, însă planurile le-au fost amânate din cauza războiului.

„Ne-am logodit acum patru ani în timpul unei excursii la Hydra, care este și locul unde am vrut inițial să avem nunta noastră în 2020. Mi-a plăcut întotdeauna că a fost momentul nostru special. Inițial, am vrut să ne facem nunta Grecia, în aprilie, unde ne-am logodit și noi, dar când a început războiul chiar nu am simțit că este ceva ce vreau să fac. Am amânat totul pe tot parcursul Covid-ului, așa că vara, în ultimul moment, în timp ce eram înapoi acasă, în Moldova, ne-am gândit „de ce să nu o facem aici?”, a adăugat Doina Ciobanu.

doina ciobanu
Doina Ciobanu[Sursa foto: Instagram]

Cine este Doina Ciobanu, bloggerița a cărei nuntă a ajuns în revista Vogue

Dorina Ciobanu se numără printre cele mai cunoscute bloggerițe de fashion. Este o prezență feminină constantă în mediul online atunci când vine vorba de sustenabilitate. Ea este ambasadorul No More Plastic și consilierul de brand pentru sustenabilitate Wolford. Este directoare de creație și consilieră de brand, a colaborat cu diferite branduri de lux și participă la cele mai importante evenimente din industrie.