Stiri mondene

Cine este Bella Santiago? Povestea inedită de iubire dintre ea şi Nicolae Ionuț Grigore

Cine este Bella Santiago? Povestea inedită de iubire dintre ea şi Nicolae Ionuț Grigore
[Sursa foto: Facebook ]
Bella Santiago, noua concurentă de la "Bravo, ai stil! Celebrities" este căsătorită cu Nicolae Ionuţ Grigore.

 Bella Santiago a făcut furori la prima ei apariţie la "Bravo, ai stil! Celebrities". Dar cine este frumoasa cântăreaţă? Bella trăieşteo frumoasă poveste de iubire alături de soţul ei român, Nicolae Ionuţ Grigore. 

Citeste si: Bella Santiago, noua concurentă Bravo, ai stil! Celebrities, copilărie de coșmar în țara natală: "Mâncam orez cu sare, orez cu sos de soia, orez cu lapte. Aşa era viaţa mea"

Povestea inedită de dragoste dintre Bella Santiago şi Nicolae Ionuţ Grigore

 Bella Santiago, pe numele său real, Resciebelle Barrios Santiago s-a născut în Filipine şi a început să ia lecţii de muzică pe când avea 12 ani. În numai trei ani, datorită talentului său, artista susţinea concerte atât în ţara natală, cât şi în Malaezia şi Taiwan. Pentru o viaţă mai bună, a hotărât însă să îşi părăsească ţara, iar în 2016 s-a stabilit în România, unde a cunoscut celebritatea datorită unor show-uri de muzică la care a participat.

Cine este Bella Santiago? Povestea inedită de iubire dintre ea şi Nicolae Ionuț Grigore

 Tot în România l-a cunoscut şi pe Nicolae Ionuţ Grigore, un kinetoterapeut care i-a devenit soţ, în 2017. Cei doi au făcut cunoştinţă la scurt timp după ce artista a ajuns în România, iar dragostea s-a înfiripat repede între cei doi. Bella chiar a recunoscut că a hotărât să se stabilească în ţara noastră datorită lui Ionuţ. "Sunt foarte fericită şi emoţionată. Mă bucur că ne înţelegem şi că vom fi împreună până la bătrâneţe. L-am întrebat dacă vrea să fie cu mine până vom avea părul alb şi el a zis da", spunea Bella la scurt timp după căsătorie.

Cine este Bella Santiago? Povestea inedită de iubire dintre ea şi Nicolae Ionuț Grigore

 Miercuri, Bella Santiago a debutat la "Bravo, ai stil! Celebrities" şi deja a reuşit să îi impresioneze pe juraţi. "Ești splendidă, dansezi splendid, ai o voce frumoasă. Ești divină și ești îmbrăcată foarte bine. Să știi că pe mine mă împachetezi foarte repede. De exemplu, acum m-am dat cu capul de masă și ți-am dat „Bravo, ai stil”. M-am aplecat în fața ta. Bine ai venit!", a spus Raluca Bădulescu. Chiar dacă prestaţia sa a fost de senzaţie, Bella a avut ceva emoţii. "A fost foarte tare! A fost o experiență frumoasă, dar înainte să intru pe scenă am avut emoții foarte mari. Când am auzit că intru în competiție am avut emoții, pentru că am văzut că fetele au certuri și comentează. M-am speriat puțin", a declarat Bella Santiago.