Stiri mondene

Bella Santiago, primele impresii după ce a intrat în competiția „Bravo, ai stil! Celebrities”: „Am avut emoții foarte mari”

Bella Santiago, primele impresii după ce a intrat în competiția „Bravo, ai stil! Celebrities”:
Bella Santiago, primele impresii după ce a intrat în competiția „Bravo, ai stil! Celebrities”: [Sursa foto: Captură YouTube]
Bella Santiago este cea mai nouă concurentă „Bravo, ai stil! Celebrities”. În ediția de aseară, 22 decembrie, artista a avut prima defilare în postura de concurentă cu drepturi depline. Uite cum a apărut vedeta în platoul competiției!

Bella Santiago, pe numele său real, Resciebelle Barrios Santiago, este noua concurentă la „Bravo, ai stil! Celebrities”. Frumoasa artistă a acceptat provocarea de a participa în cadrul show-ului fenomen de la Kanal D, fiind decisă să facă spectacol, așa cum a mai făcut și în alte competiții din România.

Bella Santiago, primele impresii după ce a intrat în competiția „Bravo, ai stil! Celebrities
Bella Santiago, primele impresii după ce a intrat în competiția „Bravo, ai stil! Celebrities[Sursa foto: Instagram]

Mai mult, concurenta își dorește să-i impresioneze atât pe jurați, cât și pe telespectatori, prin intermediul ținutelor pe care le va aborda de-a lungul edițiilor.

Bella Santiago este pregătită să câștige titlul de cea mai stilată femeie din România și marele premiu de 100.000 de lei.

Citeste si: Ilinca Vandici, dezvăluiri emoționante despre edițiile speciale de Crăciun „Bravo, ai Stil! Celebrities”. Zian va fi prezent în platou: „Eu sunt leșinată de emoții când e Zian lângă mine”

„A fost foarte tare! A fost o experiență frumoasă, înainte să intru pe scenă am avut emoții foarte mari. Când am auzit că intru în competiție am avut emoții, pentru că am văzut că fetele au certuri și comentează. M-am sperit puțin”, a spus concurenta de la „Bravo, ai stil! Celebrities”.

Bella Santiago, primele impresii după ce a intrat în competiția „Bravo, ai stil! Celebrities”:
Bella Santiago, primele impresii după ce a intrat în competiția „Bravo, ai stil! Celebrities”:[Sursa foto: Captură YouTube]

Bella Santiago a reușit să-i impresioneze pe jurați

Bella Santiago a pășit cu dreptul în competiția fenomen de la Kanal D. Atât jurații, cât și colegele sale de platou i-au apreciat calitățile sale vocale. Prima ei apariție în competiție a impresionat-o mai ales pe Raluca Bădulescu.

Citeste si: Amna și Raluca Dumitru, conflict de mari proporții din cauza locului de parcare de la Bravo, ai Stil! Celebrities: „Nu știu să mă port în astfel de situații în care oamenii își câștigă pâinea așa”

„Ești splendidă, dansezi splendid, ai o voce frumoasă. Ești divină și ești îmbrăcată foarte bine. Să știi că pe mine mă împachetezi foarte repede. De exemplu, acum m-am dat cu capul de masă și ți-am dat „Bravo, ai stil”. M-am aplecat în fața ta. Bine ai venit!, a spus Raluca Bădulescu.