Stiri mondene

Cine este Amna, concurenta de la „Bravo, ai Stil! Celebrities”?!

Cine este Amna
Cine este Amna
Amna sau Cristina Andreea Mușat, pe numele real s-a lansat in industria muzicala cu piesa ¨Tell me Why" în colaborare cu Tom Boxer.

Amna s-a născut pe 24 martie 1984, în Slatina, județul Olt. Astazi este una dintre cele mai frumoase si talentate artiste de la noi din tara. După succesul înregistrat cu primul hit care a facut-o cunoscuta, Amna a lansat pe piață piese care s-au bucurat de un mare success, „Arme”, în colaborare cu What’s Up sau „Fără aer”, împreună cu Adda.

Citeste si: Amna, mesaj emoționant pe instagram: „De Crăciun am aflat că voi fi mamă” Motivul pentru care ziua de 25 decembrie este specială pentru concurenta de la „Bravo, ai stil! Celebrities”

Cine este Amna, concurenta de la „Bravo, ai Stil! Celebrities”?!

Amna a crescut în București și a studiat pianul și canto la Liceul „George Coșbuc” și ulterior a absolvit Facultatea de Relații Economice Internaționale.

Drumul către succes nu a fost deloc ușor. Artista a mărturisit, în cadrul unui interviu, că a fost nevoită să-și vândă mașina pentru a lansa primul single. În primii ani, artista mărturisește că publicul nu a perceput-o ca pe un artist român, însă în timp, Amna a reușit să demonstreze ce poate, punându-și tot sufletul în piesele sale.

Cine este Amna
Cine este Amna

„Îmi amintesc că am renunțat la ratele de leasing la prima mașină, pe care am returnat-o, ca să reușesc să scot pe piață prima piesă. Însă la începutul carierei am renunțat la mine, la Andreea (n.r. numele real al artistei), pentru a deveni Amna. Am dorit ca Amna să fie cunoscută. Acum am reușit să le aduc și pe Amna și pe Andreea în același brand.
Când am început să scriu în română, lumea nu m-a perceput că pe un artist român (n.r. Amna devenise deja un nume internațional). Atunci mi-am spus că nu mai am nimic de pierdut, că voi scrie din suflet și oamenii au înțeles cine sunt cu adevărat și ce fac. Când am adus-o și pe Andreea în percepția publicului, s-a construit întregul”
, a detaliat artista.

Amna a divorțat după de 12 ani de relație

Amna părea să aibă o relație ca-n povești, fiind extrem de îndrăgostită de soțul ei, Cristi Mușat, căruia i-a dăruit un băiețel în anul 2013. Se pare că, în realitate, lucrurile nu erau atât de roz, întrucât cei doi au decis să pună capăt mariajului și să meargă pe drumuri diferite. A povestit si in cadrul showului Bravo ai Stil cateva momente dificile prin care a trecut.

Amna a participat și la un show de supraviețuire  

În 2021, Amna a acceptat provocarea de a participa la un show de supraviețuire, însă parcursul ei în emisiune s-a încheiat destul e repede, fiind prima concurentă eliminată. Artista a dezvăluit telespectatorilor că a ales să părăsească competiția în urma problemelor de sănătate pe care le-a avut. Mâinile sale ajunseseră să arate destul de rău, din cauza branulelor aplicate de către medici. 

Citeste si: Bella Santiago, prima în topul clasamentului de la „Bravo, ai Stil! Celebrities”: „Mi-a închis gura. A fost epic!”

Mai mult, Amna spune că dacă nu ar fi fost votată să plece acasă, decizia ar fi fost luată de cadrele medicale, care erau deja îngrijorate de starea sa de sănătate.

Cine este Amna
Cine este Amna

„Mâinile mele nu arătau foarte bine, am avut foarte multe branule, am fost foarte deshidratată, doctorii și-au făcut treaba. Nu mai suportam. Am făcut la analize și am avut atâtea branule în mână încât nu mai puteam.

Am făcut tot ce am putut în emisiune, îmi pare foarte rău că nu am rămas în emisiune, doar că sănătatea primează și e bine să stii când să te retragi. Medicii ar fi decis dacă eu să rămân sau nu, dacă nu ar fi fost votul publicului”, a mai spus Amna.