Stiri mondene

Cine a fost eliminat de la Survivor România în ultima semifinală?

Cine a părăsit Survivor România în ultima semifinală?
Maria Chițu a părăsit competiţia Survivor România la doar un mic pas înainte de marea finală. Ce a declarat înainte de a părăsi sala de consiliu?!

Mai e un singur pas pâțnă la marea finală. Sâmbătă, 10 iulie, fanii Survivor România vor afla cine este câștigătorul celui de-al doilea sezon. În ultima semifinală care s-a disputat în Republica Dominicană s-au luptat Andrei, Marius, Maria și Zanni.

Cine a fost eliminat de la Survivor România în ultima semifinală? 

Andrei și Marius au avut parte de imunitate în urma jocurilor câștigate, astfel că marea luptă s-a dat între Zanni și Maria.

Maria Chițu a părăsit competiția Survivor România în ultima semifinală

Prezentatorul Dan Pavel a anunțat că Maria este concurenta care a adunat cele mai puține voturi din partea publicului și a părăsit competiția. Vizibil emoționată, Războinica Maria a făcut ultimele declarații înainte de a părăsi sala de consiliu. 

Maria a fost eliminată din competiția Survivor România: „Nu prea știu ce să spui”

„Cred că ar trebui să spun cum mă simt, nu? Mă lsimt liniștită în momentul ăsta. Nu a fost ușor. Simt că nu mai am foarte multe cuvinte. Tot ce aș putea să fac în momentul ăsta ar fi să mulțumesc. Tot va rămâne aici și m-aș bucura să stau la o vorbă cu fiecare dintre ei ei. Aș vrea să mulțumesc persoanelor care fac posibil Survivor,  pentru că au avut încredere în mine și pentru că mi-au dat șansa să deminstrez tot ce am demonstrat. Nu vreau să încep să plâng. Plec cu zâmbetul pe buze și mulțumesc tuturor pentru că a fost cea mai tare experiență din viața mea”, a spus Maria în momentul în care Daniel Pavel a anunțat că ea este concurenta eliminată. 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Survivor Romania (@survivorromania.oficial)