Stiri

Matinalii „Scularea!”, show de senzație în platoul Teo Show!

Matinalii „Scularea!”, show de senzație în platoul Teo Show!
Orlando și Țibulcă au fost invitați în emisiunea Teo Show astăzi și au făcut un show de milione în timp ce au explicat mecanismul concursului „Jocurile LOVEimpice”.

Mai sunt doar câteva zile de casting pentru concursul „Jocurile LOVEimpice” și dacă nu ați apucat să ne spuneți povestea de dragoste, mai puteți până pe 12 Februarie. 

Citeste si: Jocurile LOVEimpice te duc in Republica Dominicana!

Matinalii „Scularea!”, au fost invitați în cadrul emisiunii Teo Show, acolo unde au explicat pe înțelesul tuturor cum anume se face înscrierea în cadrul concursului prin care puteți câștiga o excursie în doi în Republica Dominicană.

În plus, au dat din casă și au spus pe scurt în ce va consta următoarea probă pe care cei înscriși la concursul „Jocurile LOVEimpice” vor fi nevoiți să o îndeplinească. 

Teo și Bursucul sau Vali Vijelie și Ioana Filimon, perechea potrivită pentru „Jocurile LOVEimpice”?! Care este cuplul câștigător 

Auzind că e rost de vacanță, nici cei prezenți nu au putut sta cu mâinile în sân și au fost curioși să afle mai multe detalii referitoare la concurs. Astfel, au fost supuși de Orlando și Țibulcă unor probe „demonstrative”. Dacă a câștigat cuplul format din Teo și Bursucul sau cel format de Vali Vijelie și Ioana Filimon, aflați din video-ul de mai jos.