Stiri mondene

Irisha, eliminată pe nedrept ca Ana Porgras?! Ce spune Faimoasa după eliminare: „Situația noastră este similară”

Irisha, eliminată pe nedrept ca Ana Porgras?!
Irisha, eliminată pe nedrept ca Ana Porgras?! [Sursa foto: Captură YouTube]
Irisha spune că eliminarea ei de la Survivor România seamănă cu cea a Anei Porgras. Faimoasa nu se aștepta să iasă atât de devreme din competiție.

Irisha a ieșit din Survivor România într-un moment în care ea era într-o formă de excepție. Faimoasa spune că fanii eu nu se așteptau ca ea să iasă atât de devreme din competiție, fiind bombardată cu mesaje pe rețelele sociale. În ceea ce privește votul spre nominalizare, așa cum a mai declarat și cu alte ocazii, Irisha crede că a fost unul strategic. 

Irisha, eliminată pe nedrept ca Ana Porgras?!
Irisha, eliminată pe nedrept ca Ana Porgras?![Sursa foto: Captură YouTube]

„E frig, nu prea dormi. Te trezești de dimineață, nu mănânci nimic. Eu nu am venit să-ți iau succesul tău. La un moment dat i-am zis și lui Zanni: eu nu am venit să-ți iau succesul tău. Cred că s-a văzut și de acasă. Mi s-a părut că ei se străduiau să implementeze cele mai multe strategii, cele mai multe drumuri spre victorie. Faptul că nu eram de acord, nu le intram în grații.

Nu mergeam după turmă, aveam punctul meu de vedere și mereu îl exprimam. La început amândoi erau foarte ok cu mine. Ulterior, când am început să înțeleg ritmul, am început să le spun pe față. Au început să-i deranjeze și de acolo ei au făcut o strategie, cumva să inducă publicului că eu sunt arogantă”
, a spus Irisha la Teo Show.

Irisha, dezamăgită că a plecat multe prea devreme din competiție

Întreabată de Teo și Bursucu cum de nu a fost eliminată Elena, având în vedere că stătuse deja pe bară vreme lungă, Irisha a spus:  „Intrase deja pe traseu, adusesem și puncte,o revenire spectaculoasă și pe care i-am dorit-o. Pe cineva deranja prezența mea acolo. Sunt sigură că publicul nu se aștepta să ies. Nu mă așteptam. Aș putea să fiu drăguță să zic asta e, dar nu e așa. Eu nu am prins-o pe Ana în competiție, dar situația este similară. Am început să aduc puncte zilnic. Când am avut ultimul joc de recom. am adus 3 puncte, practic mâncarea pe masă. Când am intrat în competiție ei au zis că vor vota sportiv. Toți care m-au votat au zis așa. Social nu e ca și cum ne-am fi certat”, a mai spus Irisha la Teo Show.