Stiri mondene

Georgiana Lupu primele declarații despre cearta cu Jador la Survivor: „M-a durut pentru că îmi era ca un frate”

Georgiana Lupu primele declarații despre cearta cu Jador la Survivor
Georgiana Lupu a vorbit în cadrul unui interviu despre momentul în care a fost jignită crunt de către Jador. Cum s-a simțit în acele momente, aflăm de la ea

Georgiana Lupu a părăsit competiţia Survivor România dumincă după ce a fost nominalizată de Jador. Având acces la tehnologie deja, Georgiana a oferit un interviu și a vorbit, printre altele, și despre conflictul pe care l-a avut cu Jador. Vă reamintim că Jador a jignit-o la un moment dat pe Georgina după ce aceasta nu a putut să facă un traseu până la capăt. 

Cea mai mare frică a Georgianei era frica de apă, iar ea a recunoscut acest aspect. În plus, știe că și kilogramele în plus au tras-o în jos. 

„Recunosc, pe traseu am avut frici. Traseele sunt foarte grele, noi nu intrăm înainte. Mi-a fost foarte frică de accidentări, de înot, de înălțime. M-am axat foarte mult pe final, știam că sunt foarte bună pe finaluri și m-am axat pe treaba asta. Am avut niște traume din copilărie, m-am mai înecat de câteva ori. Nu m-am bazat foarte mult pe traseu, m-am axat pe final. Kilogramele și-au spus cuvântul, eram foarte grea, instabilă, traseele țineau și de echilibru.

A fost un traseu în care trebuia să stai pe o placă pe apă și eu atunci m-am pus exact cum era regulamentul. Eu atunci m-am dezechilibrat și placa era exact peste mine. Mă chinuiam să ies afară și nu puteam să ies și atunci am luat câteva guri de apă și m-am înecat. Eu am făcut câteva lecții de înot, dar frica nu dispare așa repede. Frica dispare cu timpul”, a declarat Georgiana. 

Motivul pentru care Georgiana Lupu a abandonat unul dintre trasee

După ce Faimoasa a fost numită „balenă” de către Jador, aceasta nu a mai putut duce traseul la bun-sfârșit, aducând și mai multă dezamăgire în echipa Faimoșilor.

Georgiana Lupu primele declarații despre cearta cu Jador la Survivor

„Eu am plecat foarte încordată la traseu. Tremuram de nervi fiindcă m-a jignit și nu a fost frumos din partea lui. De foarte multe ori se întâmpla să strice cineva vibe-ul. Eu preferam să mă susțină și să strige la mine pe traseu și să tacă pe final.

M-a durut pentru că eu pe Jador l-am văzut ca pe un frate, suntem amândoi din Bacău. Normal că m-a durut. Atunci trebuia să fim axați, concentrați, nu să ne jignim. Mă simțeam descurajată, simțeam că are ceva personal cu mine, dar de fapt, era din cauza nervilor. Eu am plecat la foarte multe trasee nervoase pentru că ei înainte de traseu spuneau: sigur o să fie cea mai slabă aleasă Georgiana și cea mai slabă o să fie Alexandra.Nemeș se credea cea mai bună că a adus niște puncte, dar nu era așa”, a declarat Georgiana Lupu.