Stiri mondene

Războinicul Albert, nominalizat spre eliminare la Survivor România

Războinicul Albert, nominalizat spre eliminare la Survivor România
Albert a fost concurentul nominalizat spre eliminare de către echipa Războinicilor. Răyboinicii spun că el nu merită să fie favoritul publicului.

Războinicii au pierdut jocul de imunitate din seara aceasta, așa că au fost nevoiți să facă o nominalizare spre eliminare. Pentru că Albert nu a mai adus puncte în ultima vreme, Războinicii au decis să-l propună pe el spre eliminare. Concurentul spune că nu este o supriză pentru el, mai ales că aproape tot consiliul de nominalizare s-a vorbit despre el. 

Războinicul Albert, nominalizat spre eliminare la Survivor România

„Am mai fost nominalizat, nu e prima oară. De data asta a fost ca o palmă. Trebuie să-mi găsesc echilibrul ăsta de care spu pentru că deznodămândul va fi ăla pe care îl așteaptă toată lumea. Nu mai pot sta foarte mult timp pe aici. Trebuie să fiu mai relaxat. Următoarele zile o să stau să mă gândesc serios la această nominalizare”, a spus Albert după ce a fost nominalizat spre eliminare. 

Războinicii au făcut front comun contra lui Albert. Concurenții spun că nu mai merită să stea în competiție și nici să fie favoritul publicului 

După ce au pierdut jocul de imunitate împotriva Faimoșilor, Războinicii s-au enervat pe Albert și au spus clar că votul lor va merge spre el. Primii care au izbucnit au fost Sorin și Starlin. Cei doi au spus că s-au săturat ca Albert să nu aducă niciun punct pe traseu, dar să ajungă favoritul publicului apoi să le promită celor de acasă ca va face mai multe, însă să nu pună în aplicare acest lucru. Aceeași părere este susținută și de Andrei. 

„Săptămânal, când aduce puncte, promite că se va schimba, că va răsplăti cumva publicul că îl ajută și iese favorit. Noi în echipă nu vedem treaba asta. Eu când am intrat în competiție l-am înțeles cumva, am zis că eu nu am nicio treaba cu el și persoanele care au plecat înainte să ajung eu, am lăsat de la mine, dar pe parcurs am văzut nu e nicio schimbare. Am înțeles prima dată când a ieșit favorit pentru că majoritatea persoanelor din echipă au sărit pe el și poate asta a prins la public și publicul a ținut să-l ajute prin voturi. Am fost bucuros pentru el prima oară, a doua oară, dar când am văzut că nu e nicio schimbare... Eu personal nu sunt gelos sau ceva că nu mă votează lumea, dar țin să zic: sper ca publicul de acasă să voteze corect”, a spus Andrei de la Războinici. 

Războinicul Albert, nominalizat spre eliminare la Survivor România

O altă teorie a Războinicilor este că Albert este atât de susținut de fanii emisiunii la influența unor persoane care au ieșit din concurs. Și aici se referă la Marilena și Alin Sălăjean, concurenții care au ieșit din competiție fix în aceeași perioadă în care el a și ieșit favorit al publicului.