Stiri mondene

Deea Codrea, mesaj pentru fani înainte de Marea Finală „Bravo, ai Stil! Celebrities”: „Nu este despre voturi”

Deea Codrea - Bravo, ai Stil! Celebrities
Deea Codrea - Bravo, ai Stil! Celebrities [Sursa foto: Facebook]
Deea Codrea, una dintre finalistele „Bravo, ai Stil! Celebrities” a ținut să le scrie un mesaj de mulțumire fanilor din mediul online.

Marea Finală a competiției „Bravo, ai Stil! Celebrities” este aproape de final! Mai sunt doar câteva ore până la Marea Finală, ultima ediție a acestui concept, cea în care se va alege cea mai stilată femeie din România. 

Timp de câteva luni bune, rând pe rând, concurentele au demonstrat cum au putut ele mai bine că sunt demne de marele trofeu. Lupta pentru marele trofeu se dă între Deea Codrea, Oana Radu, Cristina Șișcanu, Theo Rose, Alexandra Ungureanu și Andreea Tonciu.

Fiecare dintre cele șase concurente râvnesc la marele trofeu, însă doar una singură va fi câștigătoare. 

Astăzi este și ziua în care concurentele, mai mult ca niciodată, stau de vorbă cu publicul de acasă. Rând pe rând, concurentele au simțit nevoia să-și exprime recunoștința față de publicul de acasă. 

Deea Codrea, mesaj de recunoștință pentru fanii „Bravo, ai Stil! Celebrities”

Deea Codrea a fost una dintre concurentele care a evoluat cel mai mult pe parcursul competiției. Ajunsă la final, a simițit nevoia să le mulțumească fanilor pentru toată recunoștința de care a avut parte pe parcusul concursului. 

Deea Codrea - Bravo, ai Stil! Celebrities
Deea Codrea - Bravo, ai Stil! Celebrities[Sursa foto: Facebook]

Concurenta a simțit nevoia să puncteze că nu voturile sunt cele mai importante acum.

Deea Codrea - Bravo, ai Stil! Celebrities
Deea Codrea - Bravo, ai Stil! Celebrities[Sursa foto: Facebook]

„Dragilor, profit de faptul ca sunt aici, in acest grup, sa va multumesc tuturor si fiecaruia in parte, pentru orice parere, comentariu, bun sau rau. Sunteti in mod cert minunati si mi se pare ca da, pasiunea asta a voastra pentru BravoAiStil este magulitoare. Nu vreau sa va rog nimic, nu e despre voturi, vreau sa va multumesc ca sunteti aici si ca ati fost in fiecare seara. Sunteti savurosi si recunosc ca acest grup a fost placerea mea vinovata, m-am distrat teribil de fiecare data cand am intrat aici sa citesc una, alta. Am vrut sa-mi fac timp astazi sa va scriu asta! Va imbratisez pe toti, fara exceptie! Love you all! ”, a scris Deea Codrea pe un fan page.