Stiri

Cinci parcuri auto din Germania cu mașini second hand la preț avantajos

Cinci parcuri auto din Germania cu mașini second hand la preț avantajos
Autohaus Weeber
Este bine cunoscut fapul că în Germania se găsesc cele mai avantajoase preţuri la maşinile second hand.

 Atunci când vrei să îţi cumperi o maşină la mâna a doua din România, automat vei da peste anunţuri care încep cu "maşina a fost adusă din Germania". Dar de ce s-a creat acest curent al vehiculelor second hand cumpărate din Germania? Pentru că nemţii beneficiază se şosele excelente şi în plus, au mare grijă de maşinile lor. Mulţi români au făcut din cumpăraarea şi vânzarea maşinilor din Germania un devărat job.

Însă pentru cine se încumetă să meargă personal acolo poate ieşi mult mai câştigat. Doritorii au de ales dintr-o sumedenie de parcuri auto.

Cele mai bune cinci parcuri auto din Germania pentru maşini second hand

 1. Autohaus Herbert Köpper (Dorsten)

Acest parc auto a câştigat premiul Gebrauchtwagen în 2020 şi în general aici se găsesc maşini Mercedes, Audi şi Wolkswagen. 

 2. Fischer Automobile (Neumarkt in der Oberpfalz)

Un alt parc auto cotat excelent este Fischer Automobile, care deja îşi desfăşoară activitatea în trei locaţi. Aici, potenţialii cumpărători vor găsi modele ale mărcilor Audi, Seat, Wolkswagen şi Fiat.

 3. Popp Fahrzeugbau (Erfurt)

Popp Fahrzeugbau reprezintă un brand în acest domeniu, iar de doi ani a devenit dealer autorizat Volvo. Compania beneficiază de zece sucursale, unde pe lângă Volvo, se mai vând şi maşini Renault.

 4. Autohaus Burger (Blaubeuren)

Acest parc auto are o suprafaţă uriaşă, de peste 10 mii de metri pătraţi, aşa că sunt extrem de multe maşini de văzut. Se găsesc oferte pentru toate buzunarele, pentru că aici sunt scoase la vânzare şi maşini de lux, dar există şi variante mi ieftine, precum Fiat, Seat sau Skoda.

Autohaus Burger
Autohaus Burger

 5. Autohaus Weeber (Weil der Stadt)

O altă companie uriaşă este Autohaus Weeber, o firmă care are aproximativ 800 de angajaţi şi zece locaţii în care îşi desfăşoară activitatea. Aici sunt comercializate atât maşini noi, cât şi la mâna a doua, mărcile fiind Wolskwagen, Skoda, Audi şi Seat.