Stiri mondene

Keanu Reeves, actorul din Matrix, sărut tandru în public cu iubita sa, Alexandra Grant

Keanu Reeves, actorul din Matrix, sărut tandru în public cu iubita sa, Alexandra Grant
Keanu Reeves și Alexandra Grant au fost surprinși de paparazzi într-un moment cu totul adorabil.

Keanu Reeves și Alexandra Grant au fost surprinși de paparazzi în timp ce își luau la revedere și se sărutau prin geamul mașinii. În imaginile surprinse se vede cum actorul în vârstă de 56 de ani coboară din mașina partenerei sale și se apleacă prin geamul mașinii pentru a o săruta de rămas bun.

Momentul adorabil s-a întâmplat în fața unui hotel din Berlin, în weekend, acolo unde actorul se află la filmările filmului Matrix 4.

Actorul a acceptat să repete rolul iconic al lui Neo în The Matrix 4 dintr-un singur motiv: „Lana Wachowski a scris un scenariu frumos și o poveste minunată care a rezonat cu mine”, a spus Reeves pentru revista Empire. „Acesta este singurul motiv pentru care am acceptat. Să lucrezi din nou cu ea este uimitor. A fost cu adevărat special, iar povestea are, cred, câteva lucruri semnificative de spus și din care ne putem inspira”. 

Matrix 4 va fi lansat în cinematografe pe 22 decembrie 2021.

Filmările filmului Matrix 4 au fost oprite temporar la începutul anului din cauza pandemiei de coronavirus.

Pe această durată de timp, actorul Keanu Reeves își petrece weekendurile la casa închiriată a iubitei sale. În fiecare vineri ajunge la ea, iar aceasta îl duce înapoi la hotelul său duminica.

Cine este Alexandra Grant, iubita lui Keanu Reeves 

Alexandra Grant în vârstă de 46 de ani este din Ohio și este licențiată în istorie și art studio. În prezent, ea locuiețte în Los Angeles și este fondatoarea proiectul filantropic grantLOVE, care produce și vinde lucrări originale în beneficiul artiștilor și al organizațiilor non-profit.

Alexandra Grant și Keanu Reeves se cunosc de mai bine de opt ani, dar cu toate acestea, ea nu se gândește la căsătorie.

„Iubirea la fiecare nivel este extrem de importantă pentru identitatea mea. Am evitat întrebarea bine? Nu cred că izolarea este calea. Există o perioadă de izolare pe care o fac ca pictor, dar apreciez profund experiența de a fi în relații”, a declarat Alexandra Grant.