Stiri

Christina Applegate împlineşte 50 de ani: Drama prin care trece Kelly Bundy

Christina Applegate împlineşte 50 de ani: Drama prin care trece Kelly Bundy
Christina Applegate, actriţa cunscută pentru rolul său din serialul "Familia Bundy", a împlinit 50 de ani. Drama prin care trece, în prezent, Kelly Bundy

Christina Applegate a împlinit, azi, frumoasa vârstă de 50 de ani. Actriţa care a devenit celebră datorită serialului "Married...with Children"/ Familia Bundy, în care a interpretat rolul lui Kelly Bundy, trece însă printr-o adevărată dramă.

Christina Applegate suferă de o boală cumplită

 Cine nu o adora pe Kelly din "Familia Bundy"? Christina Applegate a interpretat perfect rolul fiicei lui Al Bundy, care era extrem de atrăgătoare, însă la capitolul intelect nu excela. Oamenii s-au îndrăgostit de acel personaj, care i-a adus notorietatea actriţei. Până la acel rol, Christina Applegate mai jucase în diferite filme şi seriale, dar în "Familia Bundy" a intrat atât de bine în personaj şi s-a potrivit cu ceilalţi actori, încât a devenit un adevărat star. Actriţa a apărut în toate cele 11 sezoane ale serialului produs între 1987 şi 1997. 

Christina Applegate împlineşte 50 de ani: Drama prin care trece Kelly Bundy

 De-a lungul carierei sale, Christina Applegate a jucat în 41 de filme şi a avut apariţii în 36 de seriale, iar prestaţiile sale i-au adus şi recunoaşterea specialiştilor. A fost recompensată cu un premiu Emmy pentru interpretarea rolului surorii lui Rachel, Amy, în "Friends". De asemenea, a mai primit alte şapte premii pentru rolurile din "Heart of the City", "Married... with Children", "Jesse", "Sweet Charity" şi "Samantha Who?".

Christina Applegate împlineşte 50 de ani: Drama prin care trece Kelly Bundy

 În 2008, Christina a fost diagnosticată cu cancer la sân şi a suferit o dublă masectomie. Însă la 13 ani după ce a câştigat această luptă, actriţa a primit o nouă veste tragică. În luna august a acestui an, Christina Applegate a anunţat că are scleroză multiplă. În această boală cruntă, stratul protector care înconjoară fibrele nervoase din creier şi măduva spinării, cunoscut sub numele de mielină, se deteriorează. Sistemul imunitar atacă în mod eronat mielina, provocând cicatrici sau scleroză. Mielina deteriorată perturbă semnalele nervoase, precum scurtcircuitul cauzat de un cablu electric deteriorat. În cazul în care procesul nu este tratat, în cele din urmă, afecţiunea poate provoca neurodegenerare permanentă.