Lansări muzicale

Christina Aguilera și Ozuna colaborează pentru prima dată și lansează „Santo"

Christina Aguilera și Ozuna colaborează pentru prima dată și lansează „Santo
Christina Aguilera și Ozuna colaborează pentru prima dată și lansează „Santo" [Sursa foto: Facebook]
Christina Aguilera și Ozuna au făcut echipă pentru piesa „Santo”. Melodia se găsește pe albumul „La Fuerza”, lansat de Christina Aguilera.

„Santo”, piesa lansată de Christina Aguilera și Ozuna este o piesă plină de energie care te va face să dansezi de la primul „play”. Melodia este compusă de cei doi artiști împreună cu GALE, DallasK și Josh Barrio, iar videoclipul este regizat de Nuno.  

Citeste si: Christina Aguilera a lansat piesa „Ya Llegué”

Ce spune Christina Aguilera despre cel mai nou album al său?! 

Christina Aguilera lansează albumul Christina Aguilera „ La Fuerza”, un album în limba spaniolă care vine la 20 de ani distanță față de albumul Mi Reflejo", primul album în limba spaniolă prezentat de cântăreață. 

"<<La Fuerza>> este un proiect pentru mine, pentru originile mele și pentru copiii mei- ca ei să poată aprofunda ereditatea lor. Este un vis să îmi împărtășesc istoria, dragostea și respectul pentru o parte din mine care mi-e atât de dragă. Sunt mândră să explorez mai multe despre mine și despre muzică cu fiecare proiect nou. A fost incredibil de special să lucrez cu atât de mulți artiști talentați pentru a aduce la viață acest album” , a scris Christina Aguilera pe Instagram.