Stiri

Christian Bale şi Margot Robbie, în următorul film al regizorului David O. Russell

Actorul Christian Bale
Actorul Christian Bale la conferinta de presa despre filmul "Vice", in cadrul celei de-a 69-a editie a Festivalului International de Film de la Berlin, pe 11 februarie 2019 (Sursa foto: HEPTA)
Actorii Christian Bale şi Margot Robbie vor juca în următorul film al regizorului David O. Russell, care a semnat, între altele „American Hustle”, „Silver Linings Playbook” şi „The Fighter”, pentru care a fost nominalizat la Oscar.

Robbie, nominalizată anul acesta la Oscar pentru rolul din „Bombshell”, a semnat recent colaborarea cu Russell pentru filmul produs de New Regency.

Bale a mai jucat în regia cineastului, iar rolul din „The Fighter” (2010) i-a adus prima nominalizare la Oscar şi singurul trofeu obţinut de el până acum din partea Academiei americane de film. 

David O. Russell va regiza acum după propriul scenariu, iar detalii despre poveste nu au fost încă dezvăluite.

Matthew Budman, care a fost producător executiv al celor mai recente lungmetraje ale lui, „Joy” (2015) şi „American Hustle” (2013), va fi producătorul noului proiect.

Cel mai nou film în care poate fi văzută Margot Robbie este „Birds of Prey”, iar anul trecut, pe lângă „Bombshell”, ea a mai jucat în „Once Upon a Time... in Hollywood” (2019) al lui Quentin Tarantino.

Christian Bale a fost, cel mai recent, protagonistul lungmetrajului „Ford v Ferrari” (2019) şi va colabora cu Russell pentru „Amsterdam”, care se află în preproducţie.