Stiri mondene

Cezar Ouatu, dezvăluiri inedite despre participarea sa la Eurovision 2022: „Mi-aş dori cu mândrie şi mare drag să reprezint România în Italia”

Cezar Ouatu, dezvăluiri inedite despre participarea sa la Eurovision 2022
Cezar Ouatu, dezvăluiri inedite despre participarea sa la Eurovision 2022 [Sursa foto: Facebook]
Cezar Ouatu a vorbit despre participarea sa în cadrul concursului Eurovision 2022. Uite ce dezvăluiri a făcut aristul!

Cezar Ouatu, singurul contratenor român, este cunoscut publicului în special datorită ediţiei din 2013 a concursului Eurovision, unde a şocat prin apariţia sa scenică aparte şi a impresionat prin vocea specială. De-a lungul carierei sale, Cezar Ouatu a reuşit să ducă numele României pe cele mai înalte culmi ale industriei muzicale internaţionale.

În cadrul  Selecției Naționale Eurovision România 2022 , Cezar Ouatu este unul dintre cei mai titrați artiști ai momentului! Juriul, format din Alexandra Ungureanu, Ozana Barabancea, Randi, Cristian Faur și Adrian Romcescu, a evaluat toate lucrările care au ales cele 45 de lucrări care vor trece în faza semifinală.

Unul dintre cele mai mari nume ale listei este starul României la Eurovision 2013, Cezar Ouatu.

Cezar Ouatu, dezvăluiri inedite despre participarea sa la Eurovision 2022
Cezar Ouatu, dezvăluiri inedite despre participarea sa la Eurovision 2022[Sursa foto: Facebook]

Cezar Ouatu: „ Piesa din acest an este dedicată respectului faţă de planeta pe care trăim şi are un mesaj puternic”

Reamintim că contratenorul a încântat publicul din Malmö cu interpretarea sa „It’s My Life”. De data aceasta, cântărețul își va încerca din nou norocul cu piesa „For everyone”. În cadrul unui interviu oferit recent pentru publicația dailymagazine.ro, artistul a vorbit despre participarea sa la Eurovision 2022.

Citeste si: Cezar Ouatu, mai îndrăgostit ca niciodată! "Mă văd tată alături de această femeie"

„Chiar dacă nu sunt un artist de radio, am concertele şi evenimentele mele, atât private, cât şi publice. Totul a venit pe ultima sută de metri, într-o colaborare şi o prietenie care mă leagă de Mihai Alexandru. Chiar dacă piesa este puţin ieşită din tiparele Eurovisionistice, mi-a plăcut mesajul transmis şi potenţialul pe care îl poate avea ca show şi punere în scenă. Am gândit lucrurile şi din punct de vedere strategic şi legat de ţara mea adoptivă din punct de vedere legal. Mi-aş dori cu mândrie şi mare drag să reprezint România în Italia, unde am activat foarte mult şi al cărei cetăţean, de asemenea, sunt. Deci au fost multe aspecte care, toate la un loc, m-au îndemnat să mă reîntorc la Eurovision după 9 ani.

Cezar Ouatu, dezvăluiri inedite despre participarea sa la Eurovision 2022
Cezar Ouatu, dezvăluiri inedite despre participarea sa la Eurovision 2022[Sursa foto: Facebook]

Cred că experienţa pe care o ai deja pe marea scenă ESC este deja un atu. Dar cred că dacă eşti profesionist, faci faţă cu brio unui astfel de eveniment. Desigur că este o diferenţă între piesa dubstep, androgin, catchy “It’s my life” şi piesa “For everyone”, care este o baladă, o poveste idealistă despre conexiunea dintre oameni şi planeta noastră. Piesa din acest an este dedicată, în primul rând respectului faţă de planeta pe care trăim şi are un mesaj puternic, servită de un show şi personaje sugestive. Este adevărat că piesa are o tentă Disney şi a surprins mulţi fani care aşteptau reîntoarcerea mea la ESC după 9 ani, dar aştept să vedem mai întâi toate show-urile live”, a spus Cezar Ouatu.