Stiri

Cerbul de Aur revine cu o ediție aniversară în 2021

Cerbul de Aur
Cerbul de Aur [Sursa foto: Cerbul de Aur 2020: http://cerbuldeaur.ro/2020/consiliul-de-administra--ie-al-tvr-a-aprobat-organizarea-festivalului-cerbul-de-aur---editia-2021_30049.html]
Festivalul Cerbul de Aur revine cu vești bune pentru iubitorii de muzică autohtonă! Ediția cu numărul 20 revine de anul viitor. 

Consiliul de Administraţie al TVR a aprobat organizarea celei de-a XX-a ediţii a Festivalului Internațional Cerbul de Aur în 2021. Astfel, reprezentanții SRTv vor demara discuții și vor avea întâlniri cu potențialii parteneri pentru a pune la cale o bună organizare a evenimentului, mai ales că este și o ediție aniversară.

Cerbul de Aur este cel mai mare festival-concurs internaţional de muzică din România, transmisiunea live a evenimentului adunând un număr mare de spectatori și telespectatori.

„După un an dificil, sper că apariția vaccinului anti-Covid și măsurile de prevenție vor putea face posibilă organizarea Cerbului de Aur 2021. Şi mai sper că, alături de Consiliul Județean și Consiliul Local, dar şi cu ceilalți parteneri tradiționali, să putem organiza din nou Cerbul de Aur, acest eveniment important pentru Brașov și România. În ciuda declarațiilor recente care au circulat în spaţiul public, sunt convinsă că vom găsi soluții constructive pentru ca acest eveniment să poată fi produs din nou pe scena din Piaţa Sfatului, aşa cum o cere tradiţia”, a declarat Doina Gradea, Președinte-Director General al SRTv.

Despre Festivalul Internaţional Cerbul de Aur:

Festivalul Internaţional Cerbul de Aur a debutat în anul 1968 şi a avut 19 ediţii, ultima dintre acestea fiind organizată în anul 2019. Evenimentul a devenit cel mai mare festival internaţional de muzicã organizat în România şi, în mod tradiţional, la Braşov, în Piața Sfatului.

De-a lungul anilor, acest prestigios festival a găzduit apariţii sau recitaluri ale unor vedete internaționale precum Diana Ross, Amália Rodrigues, Julio Iglesias, Dalida, Sheryl Crow, Tom Jones, Juliette Greco, Vaya con Dios, Coolio, Christina Aguilera, Cliff Richard, Kenny Rogers, Ricky Martin, Kelly Family, Patricia Kaas, Gilbert Becaud, Josephine Baker, Toto Cutugno, Enrico Macias, Boy George, James Brown, Kenny Rogers, Ray Charles, UB 40, Scorpions, Pink, Sheryl Crow, Nicole Scherzinger, James Blunt, Amy Macdonald, Ronan Keating, Emeli Sande şi mulți alții.

Prin calitatea actelor artistice prezentate, „Cerbul de Aur” este nu doar un brand de prestigiu al TVR, ci şi unul naţional, spectacolele organizate în cadrul festivalului reprezentând o reală atracție pentru număr impresionant de spectatori şi telespectatori de toate vârstele, din întreaga ţară.

Sursa: http://cerbuldeaur.ro/2020/consiliul-de-administra--ie-al-tvr-a-aprobat-organizarea-festivalului-cerbul-de-aur---editia-2021_30049.html