Stiri mondene

Celia, noi declarații despre sarcină! Artista este însărcinată cu al doilea copil: ”La început mi-a fost frică să mă bucur”

Celia, noi declarații despre a doua sarcină
Celia, noi declarații despre a doua sarcină [Sursa foto: Captură YouTube]
Însărcinată în aproape 5 luni, Celia a făcut noi declarații despre a doua sarcină. Uite ce dezvăluiri a făcut artista!

Celia este una dintre cele mai apreciate și talentate cântărețe din România! Deși este destul de rezervată în ceea ce privește viața privată, frumoasa artista a dezvăluit că urmează să devină mămică pentru a doua oară. În emisiunea „Teo Show” de la Kanal D, Celia a oferit noi declarații referitoare la sarcină. Conform spuselor sale, vedeta a preferat să fie discretă și să se asigure că sarcina decurge așa cum trebuie.

Mai mult, cântăreața a susținut că își pierduse speranța că va mai face un copil, după ce în trecut a pierdut două sarcini. 

Celia, noi declarații despre a doua sarcină
Celia, noi declarații despre a doua sarcină[Sursa foto: Captură YouTube]

„Sunt însărcinată în 21 de săptămâni. Eu aș mai fi ținut încă vreo 2-3 săptămâni dacă ar fi fost după mine pentru că după ce treci prin traume și pierderi… La început mi-a fost frică să mă bucur, când am aflat că sunt însărcinată. Cu Angelo nu am avut nici cea mai mică temere, dar după ce pierzi sarcini, e mai greu.(...) Am avut ceva interdicții la început, având în vedere faptul că eu am mai pierdut sarcini, dar domnul doctor a spus te rog să te consideri o mămică cu o sarcină sănătoasă. Știa că mă gândesc și știe că mi-a fost teamă o perioadă și încercam să mă bucur, dar mi-era frică să mă bucur. Pierdusem deja două sarcinii. Am mai avut două intervenții pe uter.”,  a spus Celia.

Celia, noi declarații despre a doua sarcină
Celia, noi declarații despre a doua sarcină[Sursa foto: Captură YouTube]

Celia s-a îngrășat nouă kilograme în cinci luni de sarcină

Deși se află la cea de-a doua sarcină, Celia a recunoscut că nu își face griji de faptul că s-a îngrășat nouă kilograme în cele cinci luni de sarcină. În ceea ce privește sexul bebelușului, cântăreața nu a dat detalii, însă a mărturisit că știe ceva, dar mai așteaptă o confirmare.  

Am pus nouă kilograme. Cu Angelo am pus 23 de kilograme și mă aștept undeva tot acolo.” a mai adăugat Celia. Citește continuarea aici.