Stiri

Cele mai frumoase destinații de plajă în 2023

Cele mai frumoase destinații de plajă în 2023
Destinații de plajă 2023 [Sursa foto: Unsplash]
Dacă nu știi unde să călătorești anul acesta, noi îți venim în ajutor. Iată o listă cu cele mai spectaculoase plaje din întreaga lume pentru vacanța de vară.

Având în vedere că vara se apropie cu pași repezi, toată lumea se gândește la vacanță și la zilele petrecute pe plajă. Noi am pregătit o listă cu cele mai frumoase plaje din întreaga lume, care vă vor surprinde cu nisipul fin și apa turcoaz, priveliștile care îți taie respirația, dar și activitățile care nu vă vor lăsa să vă plictisiți. Consultă lista nostră dacă și tu ești deja cu gândul la vacanță în 2023.

Citește și: Horoscop mâine, 24 aprilie 2023: Berbecii se pregătesc de o călătorie. Peștii își întâlnesc sufletul pereche

Cele mai frumoase destinații de plajă în 2023
Praia de Falesia, Algarve, Portugalia[Sursa foto: PixaBay]

Citește și: 1 Mai 2023- Ziua Internațională a Muncii. Unde poți face grătar în București fără sa primești amendă

Cele mai frumoase destinații de plajă în 2023. Iată unde poți petrece vacanța anul acesta

Beya de Sancho, Fernando de Naronha, Brazilia

Arhipelagul Fernando de Naronha este compus din 21 de insulițe și a fost declarat sit al Patrimoniului Mondial Natural al UNESCO, motiv pentru care vizitatorii trebuie să plătească o taxă de conservare a mediului pentru avea acces pe insulă. Beya de Sancho esre renumită pentru flora și fauna incredibile, care fac din acest loc un colțișor de paradis.

Aici te poți bucura de nisip alb și o apă de smarald și ar fi bine să fii atent la delfini și țestoase.

Praia de Falesia, Algarve, Portugalia

Această plajă spectaculoasă se întinde pe 6 kilometrii de nisip fin și este înconjurată de o linie de stânci înalte roșii sau portocalii. Plaja se află foarte aproape de orașul Faro, așa că cei care aleg să viziteze acest loc, ar trebui să facă o plimbare și prin centrul orașului.

Apa răcoritoare și frumusețea peisajului vă va cuceri cu siguranță, iar cu activitățile pe care le puteți face aici, vă va fi greu să vă plictisiți.

Cele mai frumoase destinații de plajă în 2023
Spiaggia dei Conigli, Lampedusa, lângă Sicilia[Sursa foto: Unsplash]

Citește și: Destinații unice în România pe care trebuie să le vizitezi cel puțin o dată în viață. Par desprinse dintr-o poveste!

Spiaggia dei Conigli, Lampedusa, lângă Sicilia

Lampedusa s-a remarcat drept una dintre cele mai frumoase locuri în care poți face plajă, datorită plajelor sale cu nisip fin, a apei turcoaz și a peisajului incredibil. Apa este perfectă pentru scufundări, așa că asigurați-vă că bifați și aceasă activitate.  

Varadero, Cuba

Vandero este cu siguranță una dintre cele mai spectaculoase plaje din lume, cu nispi fin și apă turcoaz, perfectă pentru înot. Cei care aleg să viziteze acest loc se pot bucura de o priveliște care îți taie respirația, o mulțime de activități sportive și recreative, dar și restaurante și baruri incredibile.

Cele mai frumoase destinații de plajă în 2023
Insula Paros[Sursa foto: Unsplash]

Citește și: Vremea în luna mai 2023: La ce trebuie să ne așteptăm? Nu vom scăpa de ploi

Insula Paros, Grecia

Insula Paros este una dintre cele mai celebre din Grecia, ce se aseamănă foarte tare cu Mykonos și Santorini, însă este mult mai liniștită. Vizitatorii se pot bucura de plaje spectaculoase, priveliștea vestitelor case albe tradiționale și porturi de pescuit boeme.

Plaja Seixal, Madeira

Plaja Seixal este acoperită de un nisip negru și fin, care împreună cu stâncile și vegetația luxuriantă, formează un peisaj de vis pentru orice vizitator. Madeira este o insulă vulcanică intens căutată pentru clima blândă, cultura portugheză și gastronomia bogată, însă mai puțin pentru plaje, deoarece acestea se află bine ascunse, însă odată ce sunt descoperite, cuceresc pe toată lumea.