Stiri mondene

Lovitură uriașă pentru familia lui Kate Middleton! Carole Middleton, mama prințesei de Wales, în fața unui teribil colaps financiar

Carole Middleton colaps financiar
Carole Middleton, nevoita sa isi vanda afacerea [Sursa foto: Hepta]
Familia lui Kate Middleton are probleme grave financiare.

Afacerea de familie a Printesei de Wales, Kate Middleton, este pe punctul de a da faliment. Mama lui Kate Middleton traverseaza cea mai grea criza financiara si nu a gasit nicio solutie pana acum sa isi salveze afacerea. Kate Middleton a incercat sa isi ajute parintii insa pana acum nu a gasit nicio solutie, spun publicatiile din Marea Britanie.

Familia Middleton, in pragul unui colaps financiar

Citește și: Decizia radicală pe care Printul William ar fi luat-o în legătură cu presupusa lui amantă, Rose Hanbury înainte de încoronarea regelui Charles al III-lea

Carole Middleton, probleme financiare
Carole Middleton nu gaseste cumparatori pentru afacerea cu decoratiuni de petrecere[Sursa foto: Hepta]

Carole si Michael Middleton sunt fondatorii companiei Party Pieces, afacere care se afla in acest moment in pragul falimentului dupa ce a traversat mai multe probleme financiare in timpul pandemiei. Cei doi nu au mai reusit sa isi redreseze afacerea dupa acea perioada grea in care multe companii au dat faliment.

Potrivit publicatiei Telegraph, compania a fost fondata in 1987 si a intampinat pierderi economice urioase in ultimii zece ani. Familia lui Kate Middleton spera ca afacerea isi va reveni extinzand-o la nivel international inainte de COVID-19.

Carole si Michael Middleton vor sa vanda afacerea cu decoratiuni de petrecere

Carole si Michael Middleton au explicat intr-un comunicat oficial ca era de asteptat sa aiba pierderi mari si faptul ca ar extinde-o si in alte tari ar putea fi salvarea lor de la a vinde compania. 

Citește și: Dinu Maxer a dat-o uitării pe fosta soție și s-a afișat cu noua iubită: „Este cu mult mai tânără decât el”. Prima reacție a Deei Maxer

Carole Middleton afacere vanzare
Carole Middleton, colaps financiar din cauza pandemiei[Sursa foto: Hepta]

Suntem foarte entuziasmati sa vedem cum colectia "Party Pieces" se extinde si in America incepand cu  Saker ShopRites, unretaliler de top din New Jersey.’’ In ciuda strategiei familiei Middleton, numerosi jurnalisti din Marea Britanie sustin ca cei doi incearca sa vanda afacerea insa nu au gasit pe nimeni care sa o cumpere.